onsdag 6. desember 2017

Brun labrador temperament

Färgen är enfärgat svart, brun. Den är mycket tillgiven och har ett godmodigt temperament. Dessutom tycker jag att det uppvägs av det underbara temperamentet.


Det är en glad och positiv hund med ett härligt temperament. En livskamrat att ha roligt med hemma. Is dog temperament born or bred?

ANGEL är nu parad med Conrad från Danmark. Valpar väntas veckan före jul med leverans i mitten på februari. Här kan du läsa mer om hundrasen labrador retriever.


Du hittar även rasstandarden och den rasspecifika avelsstrategin, RAS. Jaktavlad labrador baserar sig enbart på valpkullens stamtavla. Där svart är den vanligaste färgen och brun den minst vanliga.


Vi letar efter en labrador hane brun och undrar om ni har en till salu ? Om så skulle vi vilja komma och titta på denna omgående. Bruna labrador valpar till salu.

Läs mer om hundrasen labrador retriever. Här finns också valpar till salu från uppfödare och kennlar inom Svenska Kennelklubben som följer våra strikta regler. De ska ha ett bra temperament så att de även lämpa sig som.


En labrador retriever har behov for tæt kontakt. Ensfarvet sort, gul eller brun. La joie de vivre est sans nul doute ce qui définit le mieux le labrador brun.


Il est de nature soumise et aime passionnément travailler. Sundheden er i top, er også fri for SDog HNPK har fuld tandsæt, og avler kun brun. Racetypisk labrador med et fantastisk temperament og stor arbejdsglæde.


Vi har planer på att köpa labrador och har hittat en kennel som vi tycker verkar bra. Den kull som ska födas nu blir bruna. En annan uppfödare jag varit i kontakt. Vår uppfödning siktar på trevliga temperament och friska labradorer.


The saying goes, “a picture is worth a thousand words”. En förstagenerationslabradoodle blir det om en labrador paras med en pudel rätt av. Labradoodlens temperament är. Den avkomman paras i sin tur.


This dog is sweet, loving, and fun to have. The nature And character of a Lab.

Föräldrarna är sunda och friska samt har bra temperament. Vår första labrador skaffade vi i slutet av 90-talet och idag har vi tre härliga tikar. Find Brun labrador på GulogGratis. Køb, salg og leje af nyt og brugt.


De er nysgerrige, tillidsfulde, legesyge, frække med et rigtig godt temperament. Har et godt og stabilt temperament og er venlig overfor alle. För närvarande består hundflocken av två pudlar och tre bruna labradorer. Hon har haft valpkullar.


Hunden har ett livligt temperament och är mycket alert och vaksam. Den är utpräglat envis, men lär lätt och snabbt. Indee temperament is the.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.