fredag 8. desember 2017

Eldningsolja e10

Eldningsolja e10

Kärt barn har som bekant många namn. Ofta kallas den här oljan för “villaolja” men även “sommarolja. Vi har 8st egna tankbilsekipage som dagligen levererar bland annat eldningsolja i Hallan Småland och nordvästra Skåne. Med personlig service, lokalkännedom och hög.


Eldningsolja e10

Vi levererar eldningsolja av två olika kvaliteter. E- Är lämplig för dig som har oljetanken inomhus. E32- Om du har tanken utomhus, i mark eller kalla utrymmen. Vår eldningsolja EoV (vinterkvalitet) har mycket goda köldegenskaper och är ett pålitligt val när tanken eller oljerören inte.


Hos oss kan du köpa eldningsolja i tre olika kvalitéer, både för inom och utomhusbruk. Oljan uppfyller Svensk Standard och. Välkommen till PR Slamsugning.


Vi har komplett utbud av diesel, eldningsoljor m. Gasoil S ( E) GasOil S (sommarkvalitet) har köldegenskaper som gör att den är avsedd att lagras och användas på ett frostfritt ställe. Vår vanligaste villaolja kallas för Eoch är lämplig för dig som har oljetanken inomhus. Inom bränsle använder vi oss av olika leverantörer med lokalkännedom för att alltid ha konkurrenskraftiga priser. Den vanligaste villaoljan kallas Eoch är lämplig för.


Eldningsolja e10

Beställningsformulär för diesel, eldningsolja och andra bulkleveranser från Fundins olja. Priset gäller inom mil från våra depåer som finns i Piteå, Luleå, Umeå,Sundsvall, Gävle, Stockholm. Beställer du eldningsolja eller diesel av oss kan du vara säker på att du får de bästa varorna på marknaden. Vi säljer eldningsolja i två olika kvaliteter.


Har du en oljetank placerad utomhus, i kallförrå. Har man däremot en utetank så är det eldningsolja. Kontakta oss för beställning. Här nedan kan du beställa en eller flera av våra produkter, nu även med val av klimatsmarta transporter.


Som din lokala leverantör av drivmedel och eldningsolja finns vi alltid nära till hands med bra produkter, service och flexibilitet. Naturvårdsverket har tagit fram en vägledning om hur du kan beräkna utsläpp av växthusgaser. Detta är den vanligaste oljan när det kommer till användning i villor och andra platser inomhus. Köp din villaolja vidag hos oss!


Orderbekräftelse Vi bekräftar alltid beställningar gjorda via vår hemsida genom att skicka en orderbekräftelse till den e-postadress ni uppgett i beställningen. Vi erbjuder eldningsolja som uppfyller samtliga kvalitetskrav enligt svensk standard. Beställ villaolja, diesel eller smörjmedel hos Stockholms Oljejour AB - vi säljer prisvärda produkter och erbjuder snabba leveranser i Stockholm med omnejd. Eär den vanligaste eldningsoljan.


Slangar, packningar och andra komponenter som kommer i direktkontakt med oljan. Köpa en robotgräsklippare och grill till trädgården i Hedemora? Eller behöver du ved till din kamin? Under kategorin hus och trädgård i Hedemora hittar du det.


Eldningsolja med leveranser over hela sverige alltid fraktfritt! Teknisk information SAE Viskositetsklasser för motoroljor. Besök vår webbplats för mer infor.


RME % HVO % Biogas %. Du har inga notifikationer. Träpellets levereras inom tio arbetsdagar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.