torsdag 7. desember 2017

Landskrona bois kansli

Landskrona Bois är i ekonomisk kris med negativt eget kapital. Nu rapporterar HD att klubben inte har betalat hyra för kansliet. Officiell webbplats med nyheter, tabeller, spelarprofiler och biljettinformation. Natten mot tisdagen krossades flera rutor och krav på klubbdirektören Lars.


Köpare: ett bolag bildat av styrelsemedlemmar. Det har lanserats fantastiska initiativ för att hjälpa föreningen ekonomiskt och vi har haft. I ett av de mindre rummen på BoIS kansli hittar vi nästan dagligen.


På vår hemsida kan ni se kommande matcher, läsa om våra medlemmar och kolla in senaste nyheterna plus mycket mer. Ansvarig är Thomas Gustafsson år. På Ratsit hittar du Telefonnummer Adress Årsredovisning m. Folk ringer, faxar och jag vet inte allt. Nu går det inte att ringa hit.


Vill man ha några biljetter så får man ta sig till. Maratontabellen för näst högsta serien. Vi är framme vid årets sista match. I potten ligger en fjärdeplats som bland annat innebär seedning i nästa års cupspel.


På vår lagsida kan ni se kommande matcher, läsa om truppen och kolla in senaste nyheterna om laget plus mycket mer. På BoISares forum skriver vi huvudsakligen om BoIS och fotboll. Inlägg som är kommersiella.


Idag råder det tung stämning på BoIS kansli. Anledningen är det inbrott som tre personer genomförde natten mot måndagen. Här finner du spelschema, matchrapporter. För dig som inte kan se matchen på plats sänds den även på CMore.


Det var när personal i morse kom till kansliet som inbrottet upptäcktes. Se Pia Norlins profil på LinkedIn, världens största yrkesnätverk. Pia har angett jobb i sin profil. Se hela profilen på LinkedIn, upptäck Pias kontakter och.


Fotbollskanalen - för dig som älskar fotboll. Två vinster på lika många matcher. Den nya arenan föreslås bli helt kringbyggd med uppvärmd plan, och.


Pressackreditering: Mer information angående Pressackreditering hittar du här. Denna sida är inte vår officiella sida.


BoIS har träffat mittback: "Finns ett konkret intresse" 27-åringen från division funderar på sin framtid. Frågan är hur det ser ut på kansliet med de ekonomiska bitarna.


Kansliet öppet vardagar: 10. Välkommen till Gamla Ullevi för avspark 16. Just innan Sportbladet kom på besök hade en 90-årig dam kommit stapplande till kansliet med sin.


I eftermiddag kommer ett stort BoIS -gäng samlas i restaurangen. Agim är avstängd och dessa herrar får större roller.


Tyvärr strular sändningen men spelare, styrelse och kansli kämpar på i restaurangen. BoIS nobbar nyförvärv från Ängelholm. Ett sista nyförvärv är klart men det blir inga ÄFF.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.