onsdag 6. desember 2017

Mörkblå färg sovrum

Gör något skönt och vackert av rummet där du tillbringar en tredjedel av ditt liv. Det är inte lätt veta att vilken färg man ska ha i respektive rum och det kluriga med. Grönt används ofta i sovrum på grund av färgen är naturligt lugnande.


Här får du inredningstips och inspiration till hur du kan inreda ditt sovrum. Kombineras med fördel med mörkblå.


Få massor av tips, idéer och inspiration för målning med bästa resultat hos Beckers Färg.

Sofistikerat och läckert med panel målad i. På Hemnet hittar du bostäder som lägenheter, villor, radhus, tomter och fritidshus till salu genom svenska fastighetsmäklare. Färgen spelar roll i sovrummet. Blått och grått är lugnande, medan grönt ger energi. Marinblått Den första färgen Sofie överväger att måla väggen i sovrummet med är marinblått.


Om man väljer den mörkblå färgen på väggen ger det en. Passar till dem som inte har svårt för mycket färg i sovrummet. Mörkblå vägg, grått, trä, linne, svart lampa.

Vi får energi och känner oss upprymda av vissa kulörer men blir lugnade av andra. Beroende på vilken färg du väljer i sovrummet kan du påverka mer än du tror. Få in lite mer ljus och gladare färger. Om några av er funderar över att ge ert sovrum en makeover så kanske lite.


Men inspireras av via karmar mot mörkblå. Skapa ett varmt och harmoniskt sovrum med hjälpa av lite färg. Finns valet av färg till sovrummet skrivet i stjärnorna? Med detta i åtanke är orange en färg som attraherar vattumannen.


Bläddra genom olika sovrumsmiljöer och låt dig inspireras för hur du kan inreda sovrummet med färg. Kulören som är vald har det passande namnet ”Milkshake” och målad med Alcros helmatta färg Pashmina. Sängöverkast i silkpolyester i färgen mörkblå.


METALLO är en lyxig serie stora överkast som adderar en känsla av exklusivitet och värme i sovrummet. Inspirationen för sovrummet var en hyfsat mörk färg för att skapa lugn och jag dreglade över mörkblå sovrum. Rummet känns mindre med mörk färg.


Vi hade mörkblå i ett sovrum i förra huset. Målades om efter ett år eftersom 10lvm känndes som pga färgen.


I sovrummet är det viktigt att skapa en miljö som känns lugn, avslappnad och som inbjuder till god sömn.

Läs våra tips om gardiner i sovrummet här. Idag börjar ommålningen av vårt nya sovrum ! Jag hoppas kunna visa efterbilder redan till helgen då både färg och nya. Efter några om och men så byter vi sovrum. Det "nya" sovrummet har riktigt mörkblå väggar, Alltså verkligen.


Det som sällan nämns i samband med planlösningar och andra lösningar i hemmet är sovrummet. Gaston mörkblå klär rummet i en murrig blå ton och gemometriskt lugn. Se den och de andra färgställningarna av Gaston här.


IKEA - LIXHULT, Förvaringskombination, mörkblå, , Håll ordning på viktiga papper, brev och tidningar genom att fästa dem på insidan av skåpsdörren. Sovrum av Inspired Design.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.