mandag 15. januar 2018

Badplats kumla

Här hittar du alla badplatser nära Kumla. Totalt badplatser, faktiskt. Se betyg, recensioner och bilder. Härliga långa strandstränder, små badvikar, mysiga badsjöar och allt däremellan.


Bada vid Hästhagsbrottet i Kumla. Badplatsen i Kumla är värd ett besök.

Vattugatan, Centralt i Kumla, nära Kumla torg. Då kan du själv lägga till den. Här ser du den senaste klassificeringen som badplatsen fått. Klicka på länkarna till respektive badplats för att få mer och den mest aktuella information om.


Yxhult idrottsplats är en naturlig samlings-punkt i norra delen av samhället. Det finns ett 20-tal badplatser i och utanför Örebro. Du kan se kvaliteten på badvattnet via resultat från provtagningar.


Sök ort eller badplats Hitta bad nära mig. Katrinelunds badplats ligger vid Flatviken i södra delen av sjön Hjälmaren i den del av sjön som kallas Storhjälmaren.

Albågesjön i Kvarntorp kommer inför årets badsäsong att bättre märkas upp som badplats för. Först ut är Hästhagsbrottet i Kumla kommun. Hällefors kommun i Örebro län. Hallsberg kommun i Örebro län.


Sjöar: Unden- finast av alla ställen, långgrunt, rent. Information om Kumlasjön i Kumla. Karta, telefonnummer, bilder och vägbeskrivning. Lekens badplats sköts av Lekebergs kommun.


Lanna badgruva är ett bad i ett tidigare kalkbrott. Oftast utan föregående rening når dagvattnet till exempel en badplats nära dig. I Kumla kommun finns riktlinjer för hur dagvatten ska tas om hand.


Upplev Kumla - på ditt sätt! Djupadalsbadet bad och camping, Kumla. Välkommen till Kumlas vackra stadspark, en plats för avkoppling, umgänge, motion och lek. Det är bara ett problem, det är ingen badplats.


I höstas byggde Kumla kommun och vägverket en cykelbana förbi sjön och i samband med det satte. Phayung Engström was at Bad Brottet. Femåring ombads att skyla sig på bad.

Bilden är från ett annat tillfälle. Charmig Stuga vid sjön Tisaren. Stugan består av ett litet sovrum med vånings säng samt garderob för förvaring av.


Ett informationsmöte om Åmmebergs badplats kommer att hållas i Folkets hus i Åmmeberg måndagen den maj. En fantastiskt vacker badplats. Här finns en fin badplats med både sandstrand och.


I Sverige definieras “större badplats ” med mer än 2badande i snitt per dag under badsäsongen. Detaljplan för Kalmarsan.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.