mandag 15. januar 2018

Mecenat kort

Vi ger dig unika förmåner och rabatter som gör studielivet enklare. A Scandinavian technology company that develops offers, advocates for the student segment. Som gymnasist och student på universitet har du möjlighet att få ett studentkort som ger dig tillgång till 100tals rabatter.


Ansök enkelt om ditt kort idag. BYGG DITT VARUMÄRKE IDAG, FÖR IMORGON. Pendlar varje dag så behöver.

Enklaste sättet att skaffa mecenatkort ? Studera som ett proffs med våra erbjudanden på Unionen Student! För vårterminen kan det hända att du har fått ett eller flera olika kort från oss och KTH. Här nedan tänkte jag beskriva skillnaden mellan korten och vilka som. Ultuna Studentkår är alla ultunesares gemensamma forum för att säkerställa en hög kvalitet i utbildningarna, god kontakt med framtida arbetsliv såväl som.


Studiemedel och CSN Om du vill söka studiemedel från CSN, Centrala studiestödsnämnden, bör du göra det så fort som möjligt för att slippa vänta på. Mitt mecenat kort går ut nästa vecka och jag har fortfarande inte fått något nytt för denna termin.


A Swedish technology company that develop offers. Här hittar du statistik och rapporter som tagits fram för att beskriva och analysera olika effekter av studiestödet.

Men blä - måste man alltså ge dem sitt mobilnummer för att få använda mecenatkortet? Då kommer det ju att drälla med reklam till mobilen. Du ansöker om ditt Studentkort via hemsidan eller i Studentkortets app. SFI Du som studerar på SFI måste själv ansöka om ditt.


Förra året gick företaget med vinst. Det sitter fler män än kvinnor i styrelsen. Företaget har anställda och omsätter 5miljoner. Köp ny mobiltelefon – 4kr studentrabatt.


Vi lanserar nu ett finfint erbjudande, där medlemmar i SF Bio som har ett Studentkort får 20% rabatt på sin biobiljett. UPPDATERING Knappen för att uppdatera ditt kort hittar du när du är inne på "Mitt kort " i appen. Från gymnasiet till universitet och högskola får du tillgång till. Få ut det mesta av din studenttid.


Du kan du ta del av fina studenterbjudanden. Du slipper alltså knöka plånboken full med ytterligare två kort. Egypten kan skryta med sitt solsäkra klimat och sitt fantastiska bad- och dykvatten.


Att det dessutom är prisvärt och inte ligger mer än timmars flygtid bort. Det får du om du: Läser på en studiemedelsberättigande utbildning på universitet.


Mecenatkortet finns för dig som pluggar.

Sveriges största utbud av studentrabatter. Datorer, kläder, resor, böcker m m. Konferensaktiviteter, kickoff, personalfest, friskvårdsdag eller utbildningsdag på ett annorlunda sätt är några av de tjänster vi erbjuder. Hur fungerar det med mecenat kort egentligen? Hade ej fått några poäng på en helt termin år så jag.


Ta del av studentabonnemanget nu. Ett mecenatkort är en av medlemsförmånerna som kåren erbjuder, det är inget fristående kort som du bara kan skaffa för att du studerar. När du blir medlem i Blekinge studentkår får du ett medlemskort hemskickat. Allt du behöver göra är att komma förbi oss på.


Visa upp ditt kort i kassan här på Universeum. Med studentrabatt får du köpa 30- och 90-dagarsbiljetter till ungdomspris. Det är procent billigare än vuxenpriset.


Läs om hur du får studentrabatt! Rabatt för studenter över år. Du som har fyllt år och studerar till minst procent under en hel termin på universitet, högskola, komvux eller annan. Som medlem i SJ Prio får du poäng på alla dina resor samt personliga och förmånliga erbjudanden.


Läs mer om SJ Prio och bli medlem här!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.