mandag 12. februar 2018

Grillad kronärtskocka på burk

Köp Artichoke Extract naturlig. Köp i dag och betala om dagar. Missa inte vår grymma rea under Black Friday. Kronärtskocka är en grönsak med mild och lite fet smak.


Innanför bladen finns kronärtskockans hjärta – en delikatess.

Här är våra kronärtskocksrecept! Här hittar du flera recept på vad du kan göra med din kronärtskocka. Gör en god sallad med kronärtskocka eller en ännu godare pizza.


Lägg paprika och kronärtskocka på fatet och bryt över fetaosten. Skär av toppen och stjälken på skockorna. Dra ur det mesta av skägget inne i skockan.


Gott till bröd och lite skinka eller som tillbehör till exempelvis grillad. Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på.

Speciellt om du tillagar denna primör i grillen. Kyckling på lite annorlunda sätt. Häll över burk ingredienserna och löken. Mat från samma område trivs ofta väldigt bra ihop.


Plocka ihop ett spanskt tapasfat och bjud på. Bjud på inläggningar som grillad kronärtskocka. Bor i hus på Sunnanå i Skellefteå och arbetar som lärare i Kåge.


Halvera baguetten och bred ut keson på ena halvan. Ett utsökt salt och smakrikt plock med kronärtskocka och grillad flankstek eller rostbiff som. Grillad röding med smak av. Gott som tilltugg, på brö i sallader eller som tillbehör till kött.


Smarrig fetaostdipp med kronärtskocka. Du hittar även recept på fetaostkräm HÄR! Krämig pasta med vitlök, avokado och kronärtskocka är en av fröken Landleys favoritpastor. Krämig, mättande och med precis lagom mycket vitlökssmak.


Passar till till brö sallader, pasta, snacks och pajer.

Marinerade kronärtskockor i olivolja, vitlök, chili, citron och basilika. Linguini i tomatsås med kronärtskocka och. En lättlagad pastarätt är aldrig fel när middagen snabbt måste stå på. Om du vill att kronärtskockshjärtana ska få lite extra god smak kan du antingen köpa grillade eller steka dem lätt.


En smakrik mild gratäng på kronärtskocka. Låt kronärtskockorna rinna av. Tips på såser till grillat (1). Konserveringen tillför också ämnen som kan inverka negativt på hälsan.


Böngroddar på burk är så pass komprimerade så att den färska sprödheten. Precis som med sparrisen som jag skrev om förra veckan så uptäckte jag inte storheten med kronärtskockan.


Packade i Bisfenol A-fria burkar. Hållbarhet står högt på dagordningen hos oss på Orkla. Sallad med kronärtskocka, grillad paprika och haricots verts.


Idag har det varit mulet och grått hela dagen. Hur grillar man en kronärtskocka ? Laga denna grillrätt på kronärtskocka, ramslökspesto, bulgur och en vegansk mayo.


Eller skriv in vad du har hemma eller vill laga för råvaror så får du förslag på. Recept på italiensk vegetarisk paj.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.