tirsdag 13. februar 2018

Mörkblått sovrum

Kika in hemma hos stylisten Joanna Lavén. DIY: Att hacka Ikeas Ivar. Just när jag så gott som landat i att vårt sovrum skulle få bli mörkgrått framöver så slinker en liten tanke in.


Från djupaste indigo till ljust ljust gråblå – det finns en blå nyans för varje sovrum. Kanske är det egentligen sovrummet som är hemmets viktigaste plats, trots att det inte är det rum som får stå i centrum?

Här spenderar vi mest tid. Inred ditt vardagsrum, sovrum och kök i blått och vitt – färgerna som aldrig går ur tiden. Just nu är det extra trendigt med blå nyanser. Läs mer om inredning: Grå inredning – snygga köp som fixar stilen hemma Köksinspiration: trendiga kök att inspireras av Så inreder du med mörkblått.


Du ska dock aldrig ha gult i sovrummet eftersom. Så här dekorerar du ditt sovrum på bästa sätt.


Eftersom varje dag börjar och slutar i ditt sovrum, har vi mycket inredning för att kunna göra det till en plats för såväl mjukstarter som för goda nätters sömn.

Missa inte vår grymma rea under Black Friday. Jag älskar att gå på lägenhetsvisningar! Visa fler idéer om Marinblå vardagsrum och Blått sovrum. Jag gillar det här sovrummet, som så klart har en solklar fördel i det enorma fönstret.


Mörkblått är det nya svarta? Vi tipsar om blå kulörer som du kan. Få massor av tips, idéer och inspiration för målning med bästa resultat hos Beckers Färg. Den är för kall för att användas i sovrum, och kan förstöra passionen och samlivet.


Däremot kan den användas i hus och hotellrum som är belägna nära havet. Grå toner är en trend vi aldrig tröttnar på och det finns många olika grå nyanser att välja mellan.


Tänk på det här för att välja rätt grå nyans till. Idag får ni kika in i vårt sovrum ! Jaja jag vet det ska vara orange, dimrosa, mörkblått, orange och lejongult nu till hösten. Färgen spelar roll i sovrummet. Blått och grått är lugnande, medan grönt ger energi.


Handla trendiga posters och prints online på Desenio!

Vi har ett brett sortiment som passar de flesta hem och inredningsstilar. Vi leker med tanken på att måla sovrumstaket mörkblått alternativt mörkgrått. Finns inget rum som jag upplever sådan lung och ro i som där. Denna pin hittades av olga.


Hitta (och spara!) dina egna pins på Pinterest. Med ett överkast blir sovrummet mysigare och sängen skönare. Du kan ha ett överkast för varje årsti eller använda dem för att.


Just överkast har på senare tid varit underskattade när det kommer till att inreda sovrummet. Jag bor i en lägenhet och när jag flyttade in så var tapeterna i sovrummet blåa som ni kan se, mörkblått nere och babyblått uppe, det är något jag har. Vi har valt att sätta in ett mörkblått kök från Pickyliving.


Pall Pickyliving Renovering Renoveringsobjekt Sekelskifte Soffbord Sovrum Tavelvägg Tavlor. De nytänkande produkterna har en djärv färgskala som präglas av laxrosa, lila, mörkblått och gult. Letar du efter tips på hur du ska inreda med färg? Ta del av vackra hem där färgen blivit den röda tråden i inredningen.


Lyxig New England inredning=Mixa mörkblått med mörkt träslag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.