onsdag 21. februar 2018

Spräcka betong

Beskriv vad som ska göras och få anbud från seriösa lokala byggare. Hade testat att spräcka med snigeldynamit. Spräcka sten med weber demex weber demex används för spräckning av sten, berg eller betong - inomhus, utomhus och under vatten. Bemix Snigeldynamit används för att spräcka, spränga sten, berg och betong.


Läs mer om hur produkten fungerar på bemix. Provningslaboratoriets anteckningar Ordernummer (RISE CBI) Ankomstdatum Provningsdatum Byggnadsplats, fastighetsbeteckning, elementfabrik el dyl.

Det som spräcker betongen är att den bildade gelen är hydroskopisk, dvs den tar upp vatten och sväller. Det är denna svällning som spräcker betongen. Med weber demex undviks skador på omgivande objekt och byggnader. Spräckningsarbeten fungerar på både berg, stora stenar och betong.


Att spräcka berg med snigeldynamit kräver tålamod – men det blir bra. Vi utför all sorts håltagning i armerad betong, tegel, lättbetong, leca och granit.


Standardbetongsortiment har enklare produkter, för t. Ja, jag har nämnt mitt källarprojekt lite i förbigående på andra trådar.

Jag har bland annat med intresse följt andras arbete med att bila upp golv. Vi har tillstånd för stenspräckning i tätbebyggt område. Stenspräckning är ett snabbt, enkelt och bra sätt att spräcka berg, sten eller betong ! Det vanligaste användningsområdet är för att spräcka större stenar i. För att spräcka berg och betong krävs i allmänhet MPa). Expansionen fortsätter även efter det att sprickor uppstått i objektet.


Vi är ett litet företag i Stockholm som i första hand sysslar med spräckning av berg, sten och betong. Simplex är ett system för att spräcka sten, berg och betong från Power Tools. Systemet utlöser elektriskt små krutladdade patroner. Beroende på vilken typ av sten eller betong, som t. Du kan ta bort större stenar och jämna till berg med olika metoder såsom snigeldynamit eller hydraulisk DARDA.


Patronen och den elektriska tändaren sammanförs och patronen blir då ”skarp” precis innan man ska spräcka en sten. Atlas Copcos bensindrivna borr- och bilningsmaskiner täcker ett brett spektrum av arbetsuppgifter, t. Ingen sten är för stor eller för svår.


Stenar väger mer än man tror och ibland finns de där man inte önskar. Man kan försöka spräcka stenen med handkraft, men om det inte går finns en expanderande.


Vi löser schakttransporter, asfalt, betong och krantransporter utan problem.

Vi har möjlighet att spräcka eller där det är mer lämpligt. Vi hyr ut och säljer utrustning samt patroner för det bästa sättet att spräcka berg, större sten. I jämförelse med betong är tegel mera poröst och därmed inte lika hållfast. Detta betyder bland annat att man kan spräcka en tegelsten om man till exempel.


Demex används inomhus, utomhus och under vatten, för spräckning av sten, berg och betong. Sten,- berg - och betongspräckare. Med Demex undviks skador på.


Utrustning för spräckning av sten, berg och betong. Atlas Copco Cobra Combi - Hyr bergborrmaskin för kylvning av sten, krossning av betong och även för stötning och borrning. Snigeldynamit kallas också för Expansivcement för tyst och försiktig spräckning av sten, berg och betong.


Detta beror på att fukten då blir till kokande vatten som också kan spräcka betongen. För att undvika detta så kan man tillsätta plastfibrer till betongmassan.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.