tirsdag 20. mars 2018

Bets träbets

Sätt karaktär på ditt hem genom att betsa dina träytor. Det här är en bets för obehandlade träytor inomhus, eller träytor som är nedslipade till rent trä.


Betsen tränger in jämnt och fi nt i. Prova dig fram till önskat djup och nyans Träets mjukare delar suger upp mer bets och blir mörkare än de hårdare partierna. Måla obehandlat trä med träbets för en snygg yta som lyfter fram träets karaktär med ådringar - upptäck alla kulörer i denna färgkarta från Beckers Färg.


ZAR träbets stryks ut som en möbelpolish för att tillföra trä en enhetlig betston.

Clas Ohlson lämnar alltid minst års garanti. Vi är stolta över våra produkter och det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd. Vattenburen bets för trä inomhus.


Bör överlackas med vattenburen lack. Ytor som utsätts för hårt slitage. Bets Herdins Silvergrå Spädes Pulver. Betsning är ytbehandling av trä med vatten- eller spritlösningar av färgämnen, bets.


På Herdins utvecklar vi produkter som skyddar, vårdar och färgar inom ytbehandling trä, textilvård och hushåll.

Ta del av vår kunskap och lyckas med ditt. Idealiskt till att färgsätta träinteriörer, samtidigt som trästrukturens naturliga skönhet bevaras. Vill du däremot ha en ljusare bets.


Ska du behandla större ytor t ex vägg- och golvpanel, använd då en blandning av delar vatten och del träbets. Ger en levande yta med djup och lyster. Hoppas ni haft en fin dag i vårt vackra land! Fick en fråga på bloggen angående skillnaden på lasyr och bets.


En mahognybets för betsning av trä. Tänk på att olika träslag absorberar bets olika. Finns i blank, halvblank och matt. Herdins Äkta bets innehåller lösliga färgämnen istället för pigment.


Färgämnena tränger in i träet och ger en transparent. Ord: 145:-Lagerstatus: Info: Köp! Bets sugs snabbt in i alla sugande underlag och då kan du inte torka bort ev. Du kan skydda väggarna med plast om du är rädd för att skvätta.


Matt träbets för obehandlade träytor som möbler, snickerier, trägolv och liknande. TRÄBETS FÄRGLÖS är en bets för obehandlade träytor inomhus, eller träytor som är nedslipade till rent trä.


För att ta hand om dina dörrar, möbler, altan, golv och andra trävaror så är det bästa sättet att antingen lägga på bets eller lasyr.

Enkel att använda, skapa träeffekt. Träbets ZAR 236ml Salem Maple. Vi har valt att betsa golven med Zar Oljebaserad träbets. Jag har slipat mitt matbord av obehandlat furuträ.


Nu skulle jag kunna tänka mig en mörkare färg på bordet. Kan jag göra det med bets ? Det går att finna bets i ett stort antal nyanser och kulörer från mörkaste svart till ljusare grått och.


Pigmenterat träbets ger ett vackert infärgat. Herdins Lackbets är en färdigblandad bets med lack, som både färgsätter och skyddar ytan mot lätt slitage.


Den torkar snabbt och ger en vacker och fyllig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.