torsdag 15. mars 2018

Expanderspik montering

Expanderspik montering

Användningsområden kan tex vara montering av stål- och träläkter i. Utomhus, för provisorisk montering i efterhand t. Hitta tillverkare, återförsäljare och butiker för att köpa expanderspik till betong, syll, tak och vägg. Enkel att använda vid montering av reglar, syll, takjärn. Registrera dig som kund i vår webshop och få tillgång till produkter, priser och orderhistorik.


Den parallella expansionen längs. Egenskaper och användningsområden. För montering av trä- och stålreglar. Används exempelvis vid montering av spikläkt för undertak.


Expanderspik montering

Borrning med 5mm HS-borr i en borrmaskin med dammsugning rekommenderas. För lätta montage av trä- och stålreglar i betong.


Heco erbjuder ett komplett sortiment av skruvar för bygg- och snickeriindustrin. Några exempel är träskruv, gipsskruv, plåtskruv, borrskruv och farmarskruv. Expander XPT Varmförzinkad FAST. Tillgänglig för avhämtning p. Gulkromaterad spik i fjäderstål som expanderar vid inslagning i betong för infästning av syllar, reglar.


Max mm från skivans kant. Varför använder ni inte expanderspik ? I viss mån kräver monteringen vissa förkunskaper och byggerfarenheter. Finns i flera varianter Gå.


Expanderspik montering

Längd på expanderspik anpassas efter fasadskivans och pordränski-vans tjocklekar. Avsluta under väggfasad med plåtbeslag. Max montagetjocklek: mm.


Avsedd för infästning i betongskenor, -balkar, -konsoler och -fundament. För snabb montering av lister, karmar, paneler mm. Kraftig expanderande effekt samt högt utdragningsvärde. EJOT Övrig betonginfästning från EJOT Sverige AB.


Mycket enkla att montera, väggreglarna är placerade med exakthet för montering av tex gipsskivor cc 600. Slå därefter i expanderspiken med en. Montering : Borra ett hål enligt anvisningen på förpackningen genom fästdetaljen och in i grundmaterialet.


EXPANDERSPIK 6X60MM STYCK. Metallinfästning för montage i massiva material som betong, natursten, fulltegel och sten. Infästningen för spänningsfri montering av fönster och dörrkarmar med brandklassificering. Perfekt för permanent montering av föremål som är upp till mm tjocka med vikter på upp till kg.


Spikplugg monterar du mycket enkelt. Monteringen går snabbt och bidrar därmed till en kostnadseffektiv installation. Köparen skall själv ombesörja hämtning, ev. Leverantör: Västsvensk Byggskruv AB (VSB) pkt i lager.


Vi är proffs på verktyg, levererar glad service och har riktigt bra priser! Ska det vara hängslen och livrem vid montering av reglar mot golv med golvvärme så ska det.


VIDEO: Om du ska montera något i en tegelvägg eller betong, som exempelvis en läkt, som här, är det enklast och mest hållbart att använda spikplugg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.