fredag 2. mars 2018

Herrgårdsweekend stockholm

Herrgårdsweekend nära Stockholm. Unna dig och din käresta en härlig weekend på herrgård i sagolik miljö. Lämna Stockholmspulsen och finn lugnet på Lidingö.


Välkommen att njuta en avkopplande herrgdsweekend i skön atmosfär. Unna dig en weekend i njutningens tecken på Görvälns Slott utanför Stockholm.


Vi har flera härliga weekendpaket att välja på.

Boka din slottsweekend i dag! Susanne Cederberg rekommenderar trevliga ställen på bekvämt avstånd från Stockholm. Hösten känns lite angenämare när man blir ompysslad. Gemensamt är den vackra naturen de omgivs av.


En slottsweekend eller herrgårdsweekend med en eller flera nätter passar. Letar du slott och herrgårdar i Stockholm ? Historiska miljöer, god mat och härlig atmosfär.


Unna er en vistelse på Wreta Gestgifveri vid Ålberga endast minuter från Stockholm och ytterligare en.

Sverige är perfekt för en herrgårdsweekend. Många av dem är öppna för allmänheten och.


Villa Källhagen ligger vackert beläget invid Djugårdsbrunnskanalen på Gärdet, en av Stockholms mest natursköna platser – och är värdshuset för dig som vill. Upplev en oförglömlig weekend på Sundbyholms Slott, en unik herrgård ett stenkast från Stockholm. Kontakta oss så bokar vi in dig. Weekendpaket på herrgård nära Stockholm.


På Högberga Gård finner du lugnet, högklassigt kök och en fantastisk miljö för att tillbringa en weekend med din. Läs mer om Clarion Hotel Stockholms kampanjer och paket. Se priser och boka billigast här! Njut av en slottsweekend på Rånäs Slott.


Slottsweekend nära Stockholm och Arlanda. Bo och lev kungligt under ett dygn eller två här i kontrasternas paradis. Hitta mysiga herrgårdsweekend. Såstaholm har allt för att ge dig en lyckad weekend i Stockholm.


Oavsett om det gäller en getaway med en vän, en kväll med kompisgänget eller din älskling. Konferens med mest matupplevelse nära stockholm.


Njut hela helgen av närheten till hav och natur i Stockholms skärgård.

Entré till SkärgårdsSPA med ny varm utomhuskälla, stor 25-meters inomhuspool med lyxigt. En weekend långt hemifrån i all ära, men vill du få samma känsla på kortare tid? Ditt välbefinnande - vår passion.


Vad kan vara mysigare än en lyxig skärgårdsweekend i Stockholms skärgård? Gäller endast nya bokningar. Ge bort en romantisk weekend. City Conference Centre, Stockholm Drottningg.


Att följa råvarornas säsonger är en självklarhet för oss och våra matsedlar skapas med kort framförhållning för att vi på bästa sätt kan hitta de bästa. Planerar du en romantisk weekend i Stockholm ? Besök vår guide och hitta till stadens mest romatiska hotell, restauranger och aktiviteter. Det är den där känslan som får er att slappna av och njuta.


Spa weekend och konferens bara en och en halv timme från Stockholm i en 300-årig miljö. Sköna spabehandlingar, mysiga rum och god mat - vad kan man mer begära? Kom till ett ståtligt slott i vackra Sörmland och njut av god mat och vacker omgivning.


Romantisk weekend eller slottsweekend i Södermanland. Bastu, Uppvärmd pool, Många sällskapsrum, Stor trädgår Trådlöst internet, minuter till.


Fira in den 6:e juni på Stockholms skönaste hotell.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.