onsdag 7. mars 2018

Ljusslinga flaska

Alltid toppkvalitet till kanonpris hos oss. Handla smidigt direkt i webshopen! Jämför olika ljusslingor och köp det som passar din bostad och trädgård!


Stort sortiment inom möbler, inredning och köksartiklar till oslagbara priser. Ljusslinga med istappar - pynta med ljus i advent. Batteridriven ljusslinga med st varmvita led-lampor sk.

Tubformen gör slinga perfekt att placera i. En vacker ljusslinga med LED och en "kork" som batterihållare. Ge dina gamla flaskor nytt liv. En dekorativ ljusslinga med en cylinderformad batterihållare som passar i en vanlig flaskhals. Sätt den i en snygg smal vas eller piffa upp en gammal glasflaska du.


LED-dioder Drivs av 3st AG13-batterier (ingår) Batterierna sitter i korken som är 8cm hög och 3cm i diameter upptill och. Tråd ljusslinga för flaska.


Missa inte vår grymma rea under Black Friday.

Hitta De Bästa Erbjudanden Online! Spara - % På Online Shopping. Gör så här: Skär av botten på flaskorna. Forma till flaskbottnarna med en sax så att de liknar blommor.


Gör lika många blommor som. Bra priser och snabb leverans på Nordens största varuhus! Köp billig LED ljusslinga här!


Effektfull ljusslinga med ett varmvitt ljus och en effektbox med åtta olika inställningar. Med tub Ø mm för placering i flaska. En cool miniljusslinga från Star Trading som kan sättas i en flaska. Med st små LED ljuspunkter som påminner om små daggdroppar.


Ger en snygg effekt i både. Graverad flaska med islandshästar i en oval frostad. Så läcker med sin ljusslinga. Present förpackad i celufan påse och en tagga att skriva text på.


Du sparar 32% - Dekorativ ljusslinga i form av glasflaskor med julgranar inuti. En fin lampa från Lilou Lilou. Lampan består av en glasflaska med en LED- ljusslinga i.

En söt inredningsdetalj som ger en mysig. Gör ett litet hål i botten av flaskan, där du kan få igenom kontakten. Stoppa ned ljusslingan i flaskan. En mycket dekorativ slinga som passar bra till dukning.


Flasklampan får dina gamla flaskor att komma till liv igen. Lampan sprider ett mysigt ljus i flaskans färg och laddas upp med USB. Fynda ljusslingor nu - Billigt! Perfekt, snabbt och smidigt.


Drivs på batteri för att kunna placera glasflaskan precis där man. Tavla med belysning enhörning. Köp julgransbelysning, ljusslingor och julbelysning hos Confident Living.


Köp julbelysning online idag! Vi har julbelysning för fönster och gran.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.