mandag 5. mars 2018

Näset sk f02

På vår hemsida kan ni se kommande matcher, läsa om våra medlemmar och kolla in senaste nyheterna plus mycket mer. I vårt lag strävar vi efter att varje spelare får utmaningar efter sin förmåga. Vårt herrlag öppnar upp för provträning Läs mer. Vi måste säkerställa att vi får.


Grattis - nu har er förening. Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.

Genom att använda våra tjänster godkänner du detta. Här kan du läsa mer om cookies. Syftet med denna sida är att hålla er uppdaterade om lagets framgångar och kommande evenemang. Gratis lagsidor, hemsida, medlemsregister och faktureringssystem till klubben.


Eftersom vi är alldeles för få spelare för. Vår ambition är att utveckla de spelare vi har till att prestera på högsta nivå. IdrottOnline - en del av svensk idrott. PlanSlutresultat PlacLag MatcherMålsskillnadPoäng Holmalund W.

Ange namnet (eller del av) ditt lag och tryck ENTER. Du måste först söka lag i. Eija Feodoroff 6views. Välkommen till hemsidan för Kållered SK - Fotboll - F02. Julia Mirshai ass Amanda Califf.


Tabell (från everysport) Division Damer. Den gången i en hastigt flyttad match resulterade i Qvidingsspelare som var besvikna över. Get without the ads.


Båtklubben i södra Möckeln-Stort tack till alla som medverkade på årsmötet! They play their home matches at the Åkeredsvallen in. Hemsida för Sätra SK flickor födda -02.


Tider för träningar, matcher och andra aktiviteter för nya tjejer och befintliga medlemmar hittar ni här! Loppet går över varierande miljö längs skogsstråk och gator. Vi har alltid ungefär hälften tjejer i klubben, men det varierar från år till år.


Näset med underbar havsutsikt. Cuponline, online cupsystem. FC Heden 0-Kungsladugårds BK.

Sandarna BK 4-Mossens BK. Hovås Billdal IF 3-Styrsö BK. Svensk Näringsgrensindelning - SNI.


NÄSETS SK :s VÄRDERINGAR Värderingsdokumentet är ett komplement till vår Vinröda tråd som är klubbens strategiska inriktningsdokument. Vi håller på med både paddling på Delsjön vid egna moderna.


Lag: Draktfarge: Land: BK Häcken P- Bl. Juniorer Pojkar Div 2A - Kompisligan - 4. Det är vanligt med villor och flerbostadshus byggda på 70- och 80-talet. Sjuttiotalet är det årtionde då det byggdes flest.


Med säsongen igång vill Sätra SK tillsammans med INTERSPORT passa på att bjuda in dig och dina.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.