onsdag 14. mars 2018

Slipskiva betong

Behöver du kap- och slipskivor till ditt nya byggprojek? Vi vill att människor ska vilja fixa. Vi på K-rauta erbjuder rejäla diamantskivor, kapskivor och polerskivor, i olika storlekar.


Lamellslipskiva 1Mm Fin. SLIPSKIVA BETONG STEN 125X6X22.

CS S SPECIAL En navrondell för sten och betong samt icke järnhaltiga metaller. Används för betonggolv, armerad betong, betongplattor och betongdelar. Passar till Festool DSC-AG 12.


Rhodius tillverkar kap- och slipskivor för användning på rostfritt stål, metall, järn, betong, räls, sten mm. Om du vill göra det så effektivt som möjligt så ska du använda en slipskiva för betong, gärna diamantklädd.


Jag håller på med ett litet renoveringsprojekt i min källare beståendes av betonggolv och väggar av betong samt. Slipskiva för ABS slipmaskiner.

Slippapper för betong hjälper dig att slipa betong effektivt med oscillerande maskin eller polermaskin med stödrondell 1mm och kan köpas på nätet. Finns både för betong och för plast.


Avsedd för att användas tillsammans med en vinkelslip för slipning och gradning av sten, och betong. Av rektangulära, överlappande slipdukslameller fastlimmade. Som all betong bör man också efter slipning ytbehandla för att dammbinda och göra ytan mer smutstålig och lättstädad. Det finns bra slipmaskiner för betong att hyra, och slipskivans (diamant) grovhet kan anpassas efter hur slät finish man vill ha (ex för att inte bli halt).


Förstklassig diamantslipskiva för slutfinish vid slipning i alla typer av betong. Kelkoo hjälper dig hitta de bästa erbjudandena för Elverktyg slipskiva betong. Jämför pris på Elverktyg från tusentals webbutiker och se till att du gör en. FFör slipning och rengöring av betong och andra stenarter.


Diamantslipskiva för finslipning av betong, sten och Vitruvius. Används som ett andra slipsteg efter att man slipat med fin- slipskiva. Elektropläterade diamant- och CBN-verktyg. Som ensam tillverkare i Norden erbjuder vi dig ett stort urval av slipprodukter där vi tillsammans utformar slipskivans.


Slibeskiver 125mm til sten og beton slibning. Disse 125mm silicium slibeskiver er perfekte til slibning af alle sten materialer, herunder også marmor og terrazzo.

Raptor – slipskiva för betongslip. Tillkommer kostnader för slitage av diamantslipskal. Elkabel amp - meter 15:- Torrsug liten 100:- Cirkulationsrenare 3kbm 190. Användningsområde: högpresterande diamantpoleringssystem för torrslipning av betong, byggelement, natursten.


Den speciella segmentspecifikationen ger en mycket. Betongslip ifrån Bosch med en kraftig och robust konstruktion. Med GBR CAB är det lätt att slipa kanter vid golv, väggar och tak. Bra som första eller enda slipning av VitruivusOm man ska slipa stora ytor kan dessa diamantsl.


C24KSten, och betong samt aluminium Avsedd för: Kapning i sten och betong samt även plast och aluminium. Hård kvalité med hög tålighet och goda kapegenskaper. Ett 6-pack diamantslipskivor på 1mm. Lämpar sig för torr- eller våtslipning av sten och betong.


Perfekt för torrslipning av trappsteg och fönsterbrädor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.