mandag 12. mars 2018

Vattenbaserad klarlack matt

Beställ före 12:- Lev Nästa Dag! Akrylbaserad klarlack då man vill skydda ytan och färgtonen samt för extra glans och finish. Snabbtorkande med god kemikaliebeständighet. Matt vattenbaserad klarlack med UV-skydd.


Godkänd för målning av leksaker enligt SS EN 71-3.

Den miljövänliga sprayfärgen! Färgen har en angenäm vanlijdoft och är godkänd enligt DIN EN 71-vilket. Allt från högblank klarlack till matt klarlack. Universell vattenbaserad skyddslack.


Klarlacker av hög kvalite i både spray och lösvikt. Vattenburen klarlack som rekommenderas för användning på målat trä inomhus.


Lacken är mycket ljus, gulnar inte och ger en slitstark, blank yta. Bilfärg som 2k akrylfärg behöver inte klarlack.

På metallicbasfärg lägger du 2k klarlack. Candy blandas i 1k klarlack eller genomskinlig basfärg, Flakes i 1k. Matt Lackfärg, vattenbaserad sprayfärg på sprayburk som kan användas inomhus.


Maston Zero vattenbaserad sprayfärg är det senaste inom den vattenbaserade sprayla. Fernissa och klarlack används för att skydda och skapa en snygg blank eller matt yta på trä, stål, plåt, järn, sten, tegel, målade ytor och betong.


Det ska finnas matt klarlack har jag hört, eller heter det sidenmatt? Jag ska lacka en mc matt svart, vilket ser väldigt tattigt ut, men med matt klarlack har jag.


Sprayfärg Professional Lack från Prof är en högkvalitativ matt klarlack med utmärkta täcknings- och fyllningsegenskaper som torkar mycket snabbt. Färgfabrikanterna håller också på att ta fram en vattenbaserad lackfärg som även har alkydlackens fördelar. Viktigt med rätt val av pensel. Det finns både matt och blank klarlack.


Vattenbaserad sprayfärg fungerar dock fint utan primer ovanpå frigolit. Varumärken och tillverkare av sprayfärg.


Killen vid disken tittade dock frågande på mig och undrade om jag visste att dagens bil-lacker är vattenbaserade. Alcro Klar Trälack matt är en vattenburen, snabbtorkande, hår tålig, mycket klar och blank akrylatklarlack.


Jag antog på lukten att den numera är vattenbaserad. Jo det är mattsvart, tänkte mest att jag ville lägga en matt klarlack över för lite extra skydd.

ASM säljer Maston ZERO sprayfärg, det senaste inom vattenbaserad spraylackteknik! ZERO är den säkraste och miljövänligaste sprayfärgen någonsin. All vattenbaserad färg har klarlack.


Och det är väl bara personbilsindustrin samt lackverkstäder som huvudsakligen lackerar personbilar som regleras av lagen. Den färg som säljs nu för tiden är vattenbaserad och den har. Blandar endast vattenbaserad färg, men säljer lösningsmedelsbaserad klarlack.


Säljer både på sprayburk och i lösvikt. Miljömärkt lackfärg för dig med höga krav Våra lackfärger är kvalitetsmärkta och uppfyller höga krav på miljövänlighet. De passar utmärkt när du ska. Vacker matt trälack för trä, betong, kakel och tegel.


Trälacker ger en matt yta vilket bevarar träets naturliga utseende samtidigt som man får ett bra skydd. Den vattenbaserad sprayfärgen har en angenäm. För att göra ytan lite mer stryktålig funderar jag på att lägga på nån klarlack av. Vettemannen skrev: Germax skrev: "Billack" är vattenbaserad och måste täckas med klarlack.


Så matt klarlack är enda alternativet om du inte vill lacka med en. Lacka först skikten med en blank klarlack och endast sista strykningen med matt lack för att få fram maximal klarhet. Dåligt underarbete avslöjar sig alltid. Blank Lackfärg, vattenbaserad sprayfärg på sprayburk som kan användas inomhus.


Duri EcoLogic är en svagt infärgande lack för trägolv i hemmiljö. Finns som halvmatt och matt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.