mandag 23. april 2018

Breviken slope

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta. Banan börjar med ett utmanande par fyra. Lätt dogleg vänster kring tre bunkrar som vaktar hörnet.


Greenens bakre del sluttar från spelaren. Banans karaktär präglas av de små och. Bråvikens Golfklubb är den vänliga golfklubben och ligger strax utanför Norrköping med utsikt över Bråviken. Den här golfklubben har hål, golfbana och har fått ett genomsnittsomdöme på 7. Din slope blir (med Hcp 3): vit tee: 47: erh.


Använd nedanstående kod Klicka i rutan nedan och kopiera koden genom t. Klistra sedan in koden via t. Detailed course information including photos, driving directions, hotels and weather forecast for Brevikens Golfklubb, Karlsborg. Delsjö Golfklubb - Göteborgs närmaste golfbana! Köp julklapparna på Hammarö Golfklubb!


Lerjedalens GK har utmärkta hål som passar alla, från nybörjaren till de riktigt bra spelarna. Vi har en vacker 18-hålsbana och hos oss är golfen ett självklart inslag. Ta grönt kort eller unna dig en trevlig golfweekend med övernattning och god mat!


Här på Burvik Golf Resort lever vi och andas golf. Vi har dessutom korthålsbana, drivingrange, puttinggreener, restaurang och hotell. På Bryngfjorden kan alla som vill spela golf.


Kinds Golfklubb finner du vackert belägen längs ån Assman strax utanför Svenljunga i södra Västergötland. Spela på en storslagen bana, möts på vår nya konferensanläggning, bo bra på hotellet, njut av förstklassig mat och njut av en härlig relax.


Motala GK erbjuder en bana med tre varierade slingor och totalt hål. Vårt mål är att alla ska känna sig välkomna hos oss och vi har alltid en slinga öppen. Klubben kan dessutom erbjuda en 9-håls.


Resan med personer till Pärnu är fulltecknad som väntat och nu finns det bara fyra lediga platser kvar till Pontus golfskola i April! Välkommen till Skinnarebo! Slope Rating Men Tee: 371: 513: 131: 349: 147: 519: 344: 393: 382. Brevik Storängen, Karlsborg, Västra Götalan Sweden Get directions Photos.


En fantastisk bana i vacker miljö” Till startsidan Meny. Lagom till jul har vi en stor utförsäljning i golfshopen på Surahammars GK! En vacker harmonisk bana med svindlande utsikt, välplacerade. Caddee erbjuder olika tjänster beroende av golfklubbens behov.


Den enklaste nivån ger klubben möjlighet att marknadsföra sig med. Stefan Jansson, vår klubbrådgivare från SGF kommer och föreläser. NOVEMBERTOUREN, tävling för daglediga, utan. Vi vill bidra till att du.


Strax utanför Linköping ligger av sveriges mest attraktiva golfanläggningar. På Landeryd kan du välja mellan tre natursköna och underhållande håls banor.


Idylliskt läge mitt i vackra Småland. På anläggningen vi har egen golfbana, hotell med restaurang och utmärkta konferensmöjligheter.


Här kan du läsa om den aktuella banstatusen, vad som är öppet och stängt samt aktuella öppettider på kansliet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.