onsdag 25. april 2018

Förvaring under trappa

Välkända märkesvaror till kampanjpriser. Hitta ditt favoritvarumärke här! Förvaring till kampanjpris. Brist på förvaringsmöjligheter?


Den tomma ytan under trappan är ett perfekt ställe att förvara böcker, ved… till och med dina torrvaror på.

Se över förvaringsmöjligheterna och ta till vara varje litet skrymsle. Varför inte utnyttja trappan maximalt? Därför funderar många på att nyttja utrymmet under trappan. Här kommer därför inspiration på inbyggd förvaring under trappan.


Utrymmet under trappan kan vara en riktig guldgruva för den som lider av. Till tonårslyan I tonårsrummet har förvaring byggts in under trappen.


Kliv inte bara upp och ner, planera in utrymmet under trappan så får du strax plats för en vinsamling, ett skafferi eller en myshörna. Skärma av ytan under trappan till en egen.

Här kan du ta del av några exempel på hur man kan använda utrymmet vid trappen. Vår trappa som är meter lång och står i graders vinkel (mer som en stege faktiskt) ska vi förvandla till smart förvaring som det inte är. Ni är många som frågat om hur vi gjorde när vi byggde in förvaringen under trappan. Här hittar du inspiration och inredningsidéer till ditt hem för under trappan.


StyleRoom är Sveriges största inredningscommunity och visar inspirerande bilder. Missa inte vår grymma rea under Black Friday. Det kan vara svårt att utnyttja utrymmet under en trappa.


Men här har du ett riktigt bra förslag: ett hyllsystem av vita melaminklädda skivor. Vi har ett utrymme under trappan i källaren som står helt outnyttjat nu. Vi tänker en lösning liknande denna. Här startade dagen lite segt, Juni ville vakna vid 5. Nu skulle jag vilja ha tips på smart och snygg förvaring under.


Vi är väldigt nöjda med att vi valde en "stängt trappa " dvs att bygga igen ytan under trappen för att få till förvaring på denna yta. Här är några förslag till hur du kan lösa det.


Har du en trappa men ingen förvaring ? Inte bar en ursnygg trappa och trapphus. Kolla på dom släta luckorna som ger ett sparsmakt och stilfyllt uttryck.

Heja vårt hiss saknar förvaring så vi har saker högt och lågt, en hel del är inklämt under trappan som också är i hallen. Kom på idag att det säkert går. Bor i ett typiskt mexitegelhus från 80-talet och har en lackad furutrapp som vi vill göra iordning.


Vi vill sätta igen trappstegen samt få. The price of this item includes a contribution to a Product recycling fund to ensure that waste electrical and electronic equipment is collected and recycled in a. Vedförvaring under trappan Så här ser vår nya vedförvaring ut. Vi skulle vilja utnyttja utrymmet under vår trappa bättre genom att platsbygga skåp med dörrar.


Idén är att utgå ifrån Ikea-skåp. Historien om Elfa är baserad på just detta. Skapa en inbyggd förvaring under trappan till exempel.


Du kan också ha bokhyllor på väggen i trappan för att få undan prylar. Kan du bygga förvaring under trappan ? Försök att inte ha för mycket kläder framme i hallen, ta för vana att rensa bort kläder och skor efter säsong. Hyllor, bokhylla, skrivbor skåp, fåtöljer, omformningen av utrymmet under trappor är perfekt om du vill städa ut de andra rummen i ditt hus eller lägenhet. J började med att sätta igen trappstegen och bygga in under trappan för att få mer förvaring.


En walk-in garderob och två olika moduler med lådor fick plats.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.