tirsdag 15. mai 2018

Arbetsbänk med förvaring

Köp utrustning till jobbet online. Välkända märkesvaror till kampanjpriser. Finns bara kvar några dagar till!


Rejäla arbetsbänkar och praktisk förvaring Organisera och förvara dina verktyg i smarta lådor, skåp och hållare. Bygg din egen verktygsförvaring med hyllor. Rockfort Nyckelbox Med Kod.

För garage, fritidsrum, källare och verkstad. Kraftig plåtkonstruktion med förvaringsfack, utdragbar låda och hylla. Skiva med hål för uppsättning av.


Med ett praktiskt utformat arbetsbord eller arbetsbänk möter vi dina krav för att underlätta din arbetsdag. I sortimentet finns både kompletta bord och. Handla direkt på nätet, fri frakt vid köp över 5kr. Arbetsbänk i 5mm plåt med stk låsbara.


Kompakt arbetsbänk med gott om förvaringsmöjligheter för verktyg. Påbyggnadssats för lättillgänglig förvaring över arbetsbänken.

Shoppa bekvämt direkt från soffan. Köp Pratts Rullvagn med arbetsbänk på Verktygsboden. Skick: Begagnad Fri Frakt Auktion.


Hopfällbar arbetsbänk med mm tjock träskiva, bärhandtag och ben samt stomme av plåt. Prisvärd renovering och förvaring. Svartlackerad med bänkskiva i MDF. Behöver du förvaring och arbetsbord till ditt byggprojekt.


Virke och annat byggmaterial sprids ut med matchande. I vårt sortiment av arbetsbänkar hittar du bland annat ergonomiska höj- och sänkbara arbetsbord med kompletta påbyggnader eller om du vill specialbeställa ditt. Välj mellan färdiga paket eller kombinera ihop din egen arbetsbänk. Stabil, hopfällbar, med dubbla vevar.


Tvärstag med hål för förvaring av verktyg. Längd: 6mm, bredd: 230. Perfekt för garaget, verksta hobbyrummet eller varför inte friggeboden.


Praktisk arbetsbänk med olika tillbehör för att skräddarsy din arbetsplats. Paketerbjudande bestående av en robust, tålig arbetsbänk med ställbara ben och en låsbar bänklåda för trygg och smidig förvaring av verktyg.


Välj en arbetsbänk med verktygstavla eller med låsbara lådor. Få ordning och reda i ditt garage med arbetsbänkar och bra förvaring.


I vår webbshop finner du allt från Sveriges billigaste garage till garageinredningar, garageportar, verktygsvagnar och smart förvaring.

Grovkök med bra förvaring blir smart tvättstuga. En sådan låter arbetsbänken vara fri för arbete och lyfter fram maskinen vid behov.


Dörr med lås för säker förvaring av dina tillhörigheter. Robust och extra bred arbetsbänk med skiva av massiv bok.


Robust stålkonstruktion, snabbt ihopfällbar för enkel förvaring och transport. Dubbla vevar för stark fastspänning. Mobil arbetsbänk med ett skåp med låsbar dörr och ett flyttbart hyllplan, lådenhet med fem st lådor med 110% utdragbarhet.


Endast en låda åt gången kan dras ut. Starke Arvids mobila arbetsbänk är ett viktigt redskap för dig som arbetar inom bygg, VVS och industri. Vi erbjuder alltid fri frakt och års garanti.


Den ger rejält med utrymme för en smart förvaring, och. Snickra lådor som fungerar som bänkar med förvaring. Locket på bänkarna går att lyfta. Bra förvaring för sittdynor och annat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.