tirsdag 22. mai 2018

Bygdegård stockholm

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar med konferenspaket för upp till 100. Här kan konferensens syfte och mål. Att hyra en bygdegård för er fest är en flexibel och billig lösning.


Flexibel i den bemärkelse att ni har möjligheten att påverka och göra festen på ert eget. Sök produkt, tjänst, företag, person.

Ljungby bygdegård är belägen på Gamla vägen som leder genom Östra Ljungby (gamla E4). Om du inte vill att vi lagrar. Ta fram kostnaden per person och se vad som ingår med ett smidigt. Ramhäll - i hjärtat av Uppland!


Festlokal med upp till ca 2dukningar. Tillstånd för upp till 3personer. Lokalen har ett stort kapprum, två toaletter varav en RWC, festsal med scen och.


Bygdens resurs för gemenskap och fest, kunskap och kultur!

Bergshamra bygdegård har verksamhet varje vecka året runt. Ta med er egen mat och dryck. Stockholm erbjuder Atelier en kreativ plats för. Lokalen rymmer upp till 1sittande matgäster och passar från enklare jubileum.


Bygdegården är ett budgetvänligt alternativ. Flera stökiga fester har lett till att kommunen nu stänger Stortorps bygdegård på kvällar Flera stökiga. Kontakta oss så berättar vi mer! En fin lokal för föreningsmöten.


Vill du vara med och stötta eller kanske hjälpa till vid evenemang eller har önskningar om vad vi ska nyttja vår bygdegård till. STOCKHOLM EPIC Studios – Rökerigatan 21. Vi har under tidigare år mest haft besök av teatergrupper.


Buss 8till Västerby bygdegård. Ej betygsatt Har du fått nog av trånga hönsburar, långa djurtransporter och plågsamma djurförsök? Bli medlem i Djurens Rätt. På nedervåningen finns det två salar och ett fullt utrustat kök som du kan hyra när du vill ha fest, kurs eller möte.


Du kan hyra Bergby Skolas bygdegård. Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget.

Julmarknad på Värmdö bygdegård. Kom och fynda lokalt hantverk och konst. Ta en korv med bröd eller kaffefika med hembakat. Idag drivs bygdegården av Taxingebygdegårds förening.


Styrelsen består bl a av: Ordförande: Peter Pohja Kassör: Daniel Ståhlberg. Där riksväg och möts söder om Skövde ligger byn Borgunda. Logga in för att reservera. Genom att reservera kan du ställa dig i kö eller beställa till ditt bibliotek.


Läs mer och boka din konferens idag. Besöksadress: Sabbatsbergsvägentr. Hyr vår lägergård Låt oss presentera Camp Åva, vår alldeles egna lägergård. Kårsta-Ekskogens bygdegard erbjuder lokaler för fest, konferens, möten, barnkalas.


Här finns också Saga Bio, Vallentuna kommuns enda digitala bio. Ni vet väl om att vi erbjuder gratis "Wi-Fi" på vår bygdegård !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.