tirsdag 24. juli 2018

Expanderspik betong

Användningsområden kan tex vara montering av stål- och träläkter i. Hitta tillverkare, återförsäljare och butiker för att köpa expanderspik till betong, syll, tak och vägg. Ankarmassa och injekterad betong är väl en klass för. Borra ett hål med önskad diameter och djup. Utomhus, för provisorisk montering i efterhand t. Godset hålls på plats av expanderspikets krage.


Många kan tycka att det känns ovant och svårt att göra infästningar i betong istället för trä, men med en bra expanderspik från oss är det faktiskt ganska. Metallinfästning för montage i massiva material som betong, natursten, fulltegel och sten. När expanderspiken slagits in i ett förborrat.


Duri har ett brett sortiment med golvprofiler, verktyg, maskiner och ytbehandlingsprodukter för installation, renovering samt underhåll av alla typer av golvmaterial. PKN är avsedd för lätta infästningar i hårda material som betong och tegel. Plastplugg i olika mått avsedd för infästning i betong, tegel och natursten. Finns i flera varianter Gå till produkt Visa.


Expanderspik betong

Finns det någon sorts skruv som man kan använda utan plugg i betong ? Används exempelvis vid montering av spikläkt för undertak. Men om jag använder expanderspik får jag väl ändå använda beslag. Registrera dig som kund i vår webshop och få tillgång till produkter, priser och orderhistorik.


Här skall vi koncentrera oss på infästningar i betong. Avsedd för infästning i betongskenor, -balkar, -konsoler och -fundament. Max montagetjocklek: mm.


Detta ger en snabb och ekonomisk förankring för t. Snabba leveranser, nöjda kunder. VSB Infästning i betong, sten och massivtegel från Västsvensk. EXPANDERSPIK från Artikelnummer.


Av härdat fjäderstål, elförsinkat minst μm. Den parallella expansionen längs. Utforska TOOLS breda produktutbud via. N Här dessa värden något överhuvudtaget med själva bultens styrka att göra?


Expanderspik betong

FNH expanderspik är en snabb och ekonomisk. Passar bra i betong och för montage av ledstänger, konsoler, maskiner. Brett utbud av infästning och expander. Köp infästning och expander online med snabb leverans på Fredells.


Expanderspik betong

Vi välkomnar alla kunder, såväl företagare inom hantverk, industri, verkstad och även privatpersoner som ställer krav på kvalitet och hållbarhet. Expanderbult och expanderspik i hög kvalitet. Här visar muraren hur man gör. Ett felaktigt e-postadress, användarnamn eller lösenord har angetts.


Du kan logga in med ditt användarnamn i stället för e-postadress om detta fel uppstår igen. Förborra materialet som ska fästas och betongen, slå sedan ankaret genom materialet som ska fästas och in i betongen. För lättare montage i betong inomhus.


Som i rubriken, vilken dim. Betong, tegel, lättklinkerbetong, lättbetong.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.