mandag 24. september 2018

Boka direkt frisör

På Bokadirekt kan du hitta och boka t. Vi erbjuder en helhetslösning från betalning, kundundersökning till. Allt inom skönhet, hälsa, friskvård. Enbart Bokadirekt -anslutna utövare.


Thaimassage, Taktilmassage, Shiatsumassage. Registrera Tillbaka till login-sidan. Många av våra kunder rekommenderar gärna Bokadirekt.


För att göra Bokadirekt bättre använder vi cookies för att för att samla in, processa och dela viss information om våra besökare. Vid bokning ingår du avtal direkt med den som utför behandligen.


Ett presentkort från Bokadirekt är den perfekta presenten till dina medarbetare och vänner. Med underbara behandlingar inom skönhet, hälsa, träning och mycket.


Studentrabatt på % på Bokadirekts presentkort. Spar ti få fler kunder och ta bokningar dygnet runt. Boka direkt Salong headline. Salong Headline är en frisörsalong i centrala Borlänge med.


Friskissvettis skellefteå, Dagar mellan ägglossning och mens! Känner ägglossning trots p-piller. I Salongen treffer du Kari Dalen og Miriam Rud.


Begge er frisörer med lang og bred erfaring fra frisör og wellness bransjen. Online-bokning för snabbast service. Vissa av våra behandlingar. Välkomna till min stol som jag hyr på Saxin.


Här får våra kunder full service och experthjälp inom hår. I en lugn atmosfär med proffessionell edge och ständig utveckling kan du som kund känna dig trygg. Välkommen att boka din tid hos oss på Hårstråt. Hos oss får du professionell service.


Klassisk massage i eller min, ansiktsmassage eller fot och underben? Kolla nedan för lediga tider. I våra händer kommer ditt hår till liv. Vi tror att frisk hårvård är en viktig del av en hälsosam livsstil.


Genom kunskap blandad med ren passion ser vi till. Komplett företagsinformation med gratis årsredovisningar, telefonnummer, adresser, kartor och mycket mer för frisörer i Gällivare. Letar du efter en ny frisör i Lund? Eller så har du bara inte hittat din ultimata frisör i Lund än?


Frisör Lund - Centralt belägen salong på Klostergatan i Lund. Vi har tidsbokning, drop-in och internetbokning. Det självklara valet för dig som söker kvalitet och stor erfarenhet. Salong Deevi Sthlm är en frisörsalong på Södermalm, Stockholm.


Nina Sjöholm Frisör och Piercare. Har jobbat som frisör i år, både som anställd och hyrt stol så nu var det dags att öppna min egen Studio. På HårCenter är vi ett gäng glada tjejer som älskar hår, och som vill att du som kund ska känna dig trygg.


Boka direkt frisör

Vi ger dig tips på de bästa hårprodukterna för. Söker du en frisör i Göteborg? Salong Marie är en frisersalong som har det mesta inom frisör branschen bl.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.