torsdag 27. september 2018

Intagningspoäng gymnasium 2017

Här loggar du in med ditt användarnamn (personnummer ååmmdd-xxxx) samt ditt lösenord för att göra en ansökan till gymnasiet. Lösenordet har du fått via. VÄLJ TYP AV STATISTIK: Antal sökande Antal sökande från annan kommun : Elever som saknar behörighet till sitt förstahandsval Slutlig. El- och energiprogrammet - Elteknik, Universitetsholmens gymnasium Malmö 190.


Intagningspoäng gymnasium 2017

På den här webbplatsen används cookies. Cookies används för att ge dig rätt upplevelse av webbplatsen. För att använda webbplatsens alla tjänster behöver du.


Kungsholmens gymnasium ligger på Hantverkargatan 6. Vad innebär meritvärde och behörighet? När får jag mitt antagningsbesked? Nacka gymnasium är en kommunal gymnasieskola i Nacka kommun. Läs mer om hur antagningen går till här.


Sveriges kommuner och landsting. I Universitets- och högskolerådets sökfunktion för antagningsstatistik kan du söka fram antal sökande, antal antagna och antagningspoäng. Här finns massor av tips för att hitta rätt utbildning och gymnasium. Ale gymnasium, Introduktionsprogram IM - Språkintroduktion.


Ansökningsperioden startar den januari och pågår till den februari. Du kan logga in och registrera din ansökan från och med den 15. Sök antagningskansli genom att ange den hemkommun där du är skriven.


Intagningspoäng gymnasium 2017

Det är till detta kansli du skall vända dig med gymnasieansökan eller frågor om ditt. För gymnasieelever som vill göra prövning i gymnasiekurser.


VÄRMDÖ GYMNASIUM är en av Stockholms populäraste skolor. Skolan, som tillhör Värmdö kommun, ligger centralt vid Gullmarsplan. Utbildningsprogram Urvalsgrupper.


Intagningspoäng gymnasium 2017

Här hittar du länets alla program samlade på ett ställe. Gymnasium Skövde Västerhöjd. Se var de finns och jämför enkelt programmens innehåll. Tibble ger kunskap genom engagemang och kompetens.


Genom våra medarbetare når vi de bästa resultaten för våra elever. Professionella lärare är avgörande under. Nobelpristagarna i Kemi till Blackebergs gymnasium.


Från och med den juli kan du logga in på gymnasiestudera. Bromma gymnasium har under två veckor gästats av studerande från Chowgule College, Indien.


Midsommarkransens gymnasium på gymnasiemässan. Du hittar oss i monter C07:30. Nytt utseende på vår webplats. Barn- och fritidsprogrammet Träning och hälsa, Fritid och hälsa.


Vi på Elevantagningen ansvarar för antagning till gymnasieskolans program i Dalarna och Hälsingland samt vissa utbildningar i Borlänge, Säter och Hedemora. Alla gymnasieskolor Busskort, resebidrag och inackordering.


Om du går på en annan skola men vill börja på Thorildsplans gymnasium i årskurseller kan du ställa dig i vår kö. Torsdagen den december har Östra reals UF-elever julmässa här i skolan. Alla elever och personal på Anna Whitlocks- och Östra reals gymnasium är mycket. Kontakta studievägledaren i din skola för information om hur du söker gymnasieskola.


Om du söker ett estetiskt program eller inriktning. Kom och träffa rektor, lärare och elever och få svar på alla dina frågor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.