mandag 26. november 2018

Bilbingo härnösand 2017

Precis som tidigare år är det onsdagar kl 18:45. Under sommaren vann en Norrman från Tromsö 10.


Här kan du ta del av nyheter gällande föreningen och lagen samt klicka dig vidare till våra lag. Moheds Bingo Allians drivs av Mohed SK, Marma IF och Söderhamnsortens ryttarförening.


Bilbingo - Harnäs, Ludvika. Den juni startar bilbingon Skogså med första utrop kl 19. Försäljning av brickor startar kl 17. OBS endast kontant betalning!


Vid föreningshuset i Häggenås (mil norr om Östersund) spelas bilbingo varje lördag under perioden april till oktober. Kolla in platserna som erbjuder bilbingo i vårt avlånga land! Trevligt ställe att spela bingo på. Varje söndag under sommaren spelar vi bilbingo på Tornévallen i Gunnarstorp - Bingos svenska hem.


På vår hemsida kan ni se kommande matcher, läsa om våra medlemmar och kolla in senaste nyheterna plus mycket mer. Man sitter ofta i sin egen bil, men är vädret bra kan man även.


Varför inte dra ihop ett gäng kompisar eller ta med dig familjen och åka iväg och spela bilbingo en varm sommarkväll? Varje sommartisdag, (maj-augusti) med start klockan 18:3 är det bilbingo på idrottsplatsen i Kornhult. Då är det dags att samlas på Kornhults IP för trivsamma.


Här hittar du turistservice. Snart är det vår och ytterligare en säsong av glädje och gemenskap för alla våra.


Onsdagar från och med juni till augusti arrangerar Ljusdals IF bilbingo i vackra Ljusdals Folkpark! Torsåkers IF hälsar er välkomna till Lemstanäs flygfält där det arrangeras "Tutbingo" Vi samarbetar med. Nu är bilbingosäsongen igång igen.


Vi hälsar alla, gamla som nya spelare välkomna till Mariehov på tisdagarna. LAS arrangerar tillsammans med Lidköpings FK och Vinninga AIF bilbingon på Gamla idrottsplatsen i Vinninga. Det är skyltat från Hasslösakorsningen på länsväg. Ni är hjärtligt välkomna igen tisdagen den augusti.


Härnösand Från 180:-Hitta hit Köp biljetter. Drive in-bingo alla tisdagar från maj till september. Så klicka in och njut av bilderna nu när hösten kommer med stora steg.


Ofta är det någon av de lokala idrottsföreningarna som står som arrangörer och det. I ett kyligt höstväder så fick vi en härlig final med fina försäljningssiffror. Måndagar från 20:e Maj till 5:e Augusti. Brick- och korv-försäljningen börjar kl.


Länka till denna kalender Direktlänk, för länkning från hemsida m. Norrlands nyaste och modernaste anläggning för hästsport. Här bedrivs ridskola, hopp- och dressyrträningar.


USFUMusik i klippet från. Idag så vaknade jag på hall, det blåste och små duggade men som vanligt så var det mysigt och lugnt. Vägbeskrivning Från Helsingborgshållet Tag Emot Stockholm (ca km) Kör av vid avfart iÅstorp mot Kristianstad på väg och kör. Välkomna till bilbingon i Axvall.


Söndagarna i september är det spelstart 15. På plats finns kiosk, chokladhjul, lotteri samt inomhusplatser för icke bilburna bingospelare. Vi spelar varje söndag till 24:e september.


Det här inlägget postades i Nyheter av Henrik Eriksson. Glöm inte bort att köpa dina biljetter inför sommarens stadsfest!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.