fredag 23. november 2018

Bilbingo härnösand 2018

Precis som tidigare år är det onsdagar kl 18:45. Vid föreningshuset i Häggenås (mil norr om Östersund) spelas bilbingo varje lördag under perioden april till oktober. Vi hoppas kunna återkomma med ny spelplats inom kort!


Bilbingo härnösand 2018

Hoppa till sidans innehåll. På vår hemsida kan ni se kommande matcher, läsa om våra medlemmar och kolla in senaste nyheterna plus mycket mer. Torsåkers IF hälsar er välkomna till Lemstanäs flygfält där det arrangeras "Tutbingo" Vi samarbetar med.


Bilbingo härnösand 2018

Boka in sommarens höjdpunkt i Din kalender, nämligen ABK:s bilbingo ! Antnäs IP: juni, juli, juli, juli, juli, juli. Då många redan nu frågar när vårt omtyckta bilbingo startar så kommer här information. Vi spelar på Fagervi, idrottsplatsen i Fagere km norr om Ullared.


Välj bland ett stort utbud hotell till bra priser. Läs gästrecensionerna och välj det hotell som. Ju fler checkpoints du registrerat desto större är din vinstchans.


Härnösand Kramfors Sollefteå Örnsköldsvik Landstinget Nära. Gräsplanen vid Punkten fylldes snabbt, när det var premiär för bilbingo i Sjöbo i går kväll.


Ofta är det någon av de lokala idrottsföreningarna som står som arrangörer och det. Snart är det vår och ytterligare en säsong av glädje och gemenskap för alla våra. Den går ut på att laga så ärlig mat som möjligt.


Preliminärt schema enligt nedan. Tider, aktiviteter och övriga inslag kan komma. Kolla in vilket datum du skall göra din insats. Röster på partier som ej beställt valsedlar.


Bilbingo är ett väldigt roligt sommarnöje. Tango Nuestro är en dansförening, som på ideell grund skall verka för att sprida intresset för argentinsk. Ska ni ut på en lång bilresa? Detta bingo innehåller allt från fysisk aktivitet,engelska, geografi, matte mm till en uppmaning.


Bilbingo härnösand 2018

Varför inte göra ett bilbingo ? På grund av den extrema värmen har besökarna på bilbingon varit alltför få, därför har bingo kommitten beslutat att avsluta bilbingon för detta år. Yhlvas kök och Frendo Hede.


Varje sommartisdag, (maj-augusti) med start klockan 18:3 är det bilbingo på idrottsplatsen i Kornhult. Då är det dags att samlas på Kornhults IP för trivsamma. Regnbågshus på Tunnelplan. Här hittar du våra fastigheter!


Fotbollsklubben Öja FF arrangerar bilbingo i sommar. Det har inte funnits här de senaste tio åren och vi har hört att många vill ha tillbaka det, säger. Andra lokala företag sidor.


Värmländsk hövding, Kanadaresa. Dagens namn: Angela, Angelika. Sommarens bilbingo i gång. Här kan du köpa eller sälja lokalt och kostnadsfritt.


Vårdkasen Vårdkasen är ”friluftsidrotternas” berg. Här finns motionsspår, slalombacke, leder och mountainbikestigar. Det blir uppehåll i bilbingot i Skogså i år.


På plats finns kiosk, chokladhjul. Måttsundsbackens stora parkering. Det säljs lotter, duttar, pennor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.