tirsdag 25. desember 2018

Billy bokhylla utgår

Det är nu år sedan jag fick uppdraget att skapa en enkel, funktionell och förnuftig förvaring för böcker. Då kunde jag inte ana att bokhyllan BILLY.


De flesta svenskar har eller har haft en Billy stående hemma. I helgen börjar Ikea sälja en ny version av sin populära bokhylla.


Med sin enkla, säkra och tidlösa design är bokhyllan Billy en favorit i många hem.

Ha som enskil kombinera med flera, styla med eller utan dörrar. Och den är ju faktiskt baserad på Billy. Så jag behöver liksom mer än bara en ren inspirationsbild att utgå. Jag behövde komplettera med en vit hylla.


Annons om: ikea billy bokhylla på Citiboard. Snabbt och enkelt med hundra tusentals lokala annonser inom. Vi utgick från idén att skapa en säng som är klassisk och enkel, nästan anspråks.

BILLY bokhylla som nu har försetts med starkare hyllplan. Välj en bokhylla av hög kvalité. I vårt sortiment finner du. Ikea-klassikern Billy finns i mångas hem.


Oftast används den som bokhylla, men har du tänkt på att den kan användas till mycket annat? Para ihop en låg Billy med vitrinluckan Grytnäs och voilá, ett helt annat uttryck och så nära en designermöbel du kan komma till en bråkdel av priset. Hörnhyllan Billy utgick ju tydligen ur sortimentet hos Ikea för ett gäng år sedan. Någon tipsade om att man kan ta en vanlig Billys och ställa i hörnet.


Här hittar du inspiration och inredningsidéer till ditt hem för billy bokhylla. StyleRoom är Sveriges största inredningscommunity och visar inspirerande bilder. Bokhyllan Billy är ett av Ikeas mest kända varumärken.


Ikeas storsäljare bokhyllan Billy ska snart göras om. Och de nya kan inte sättas ihop med de gamla! Vi har nu Ikea billy bokhylla vit. Uppdatera och förnya bokhyllan Billy från Ikea med enkla och trendiga Ikeahacks.


Tips på Ikeahacks för bokhyllan Billy.

Låt bokhyllan Billy och dina andra gamla Ikea-favoriter få en ny och personlig stil med ben, fronter, lister och hjul. Klassisk bokhylla från Englesson i stilren design.


Våra bokhyllor finns i flera olika färger och storlekar. Bygg din egen bokhylla online. Utgå från ritningen nedan men anpassa måtten efter ditt rum. Och precis som med bra böcker är det insidan som räknas!


Bokhylla billy med glasdörrar från ikea med mått: 80x30x2billy hörnhylla i samma stil som bokhyllan. Hyllor ingår till både bokhyllan och hörnhylla. Formgivaren och skaparen är.


Pojkrum Ett inredningsalbum på StyleRoom av bubba. Billy bokhylla utgår – Teie vaimustus stiili. Ikeas Billy - bokhylla är en riktig klassiker. Här är fina bokhyllor med Billy som grund.


Min första tanke är att köpa billy 8och smala av en ellert två av dem (för symetrin) på bredden, behövs ju inte tas.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.