onsdag 26. desember 2018

Folksam försäkringar

Folksam försäkrar varannan svensk, vartannat hem och var femte bil i Sverige. Utöver försäkringar erbjuder vi sparande- och pensionsprodukter.


Många av våra försäkringar är topprankade hos konsumenternas försäkringsbyrå. Få rabatter genom att samla fler än en försäkring hos oss. Räkna pris, jämför och köp.

Från och med den september lanserar Folksam en ny flockförsäkring för hundar. I försäkringen ingår en gemensam veterinärvårdsförsäkring samt möjlighet. Risken för att hundar skadar sig är klart större vid jul och nyår än under resten av året, visar statistik från Folksam. Ett av de vanligaste tillbuden är.


Som medlem i Kommunal får du ett av marknadens bästa försäkringspaket! Ett antal försäkringar ingår i medlemsavgiften men du kan också uppgradera och. Här kan du logga in på Folksams Mina.


Du ser även dina andra försäkringar du har via Folksam.

If – ett försäkringsbolag för privatpersoner, för små och stora företag. Teckna försäkring för dig och det som är värdefullt i livet eller för företaget. Läs mer och få pris på sek!


KP Pension och försäkring införlivas i Folksam. I Försäkra Kattens stora test har vi gått igenom Folksams kattförsäkring. Villkor, priser och betyg tillsammans med kommentarer från läsarna.


Läs vad kunder tycker om Folksam bilförsäkring. Vi har ett samarbete med Folksam och här kan du komma åt alla dina försäkringar i Folksam på ett ställe. Tillsammans med Folksam bjuder vi dig på ”Hemförsäkring Mellan” under dina tre. Sänk dina försäkringskostnader och spara pengar idag med Compricer!


Vi hjälper varje dag tusentals konsumenter att spara pengar genom att jämföra och byta leverantör inom exempelvis försäkringar, el och lån. Försäkringar Student Vilka försäkringar ingår för mig som student? Mina sidor innehåller en sammanställning över ditt sparande och dina försäkringar hos Folksam. Här hittar du alla försäkringar som Folksam har att erbjuda samt mer information om bolaget såsom kontaktinformation och öppettider.


Jämför försäkringar och hitta den bästa och billigaste försäkringen för just dig och dina behov snabbt och enkelt med denna gratis jämförelse. Om du samlar dina försäkringar hos Folksam får du dessutom samlingsrabatt på många andra försäkringar.

Våra försäkringar hjälper dig om något oförutsett händer. Men det allra bästa är förstås att slippa allt krångel som en skada innebär. På den sidan finns också möjlighet att köpa till andra försäkringar. På vår sida hos Folksam kan du tacka nej eller teckna fler försäkringar.


Folksam är ett av de största försäkringsbolagen i Sverige. Folksam erbjuder försäkringar och pensionssparande till kunder i Sverige och Finland.


Skulle du välja att teckna flera försäkringar hos Folksam kommer du även ta del av fina samlingsrabatter som kan sänka dina premier. Alla som är engagerade inom cykelsporten har ett eget ansvar att kontrollera hur de är försäkrade.


Ska du anmäla skada – se telefonnummer till Folksam längst. MHRF- försäkringen är den ledande samlarfordonsförsäkringen och drivs i samarbete med Folksam.


Det finns ett försäkringsalternativ för de. Månaden efter du blivit medlem i Lärarförbundet blir du erbjuden grundskyddet av försäkringar. Om du inte tackar nej till detta så börjar dina tre.


Folksam LO Pension erbjuder avtalspension och premiepension med låga avgifter och trygg förvaltning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.