mandag 3. desember 2018

Spikplugg

VIDEO: Om du ska montera något i en tegelvägg eller betong, som exempelvis en läkt, som här, är det enklast och mest hållbart att använda spikplugg. Expander och spik för infästning i betong och murverk. Spiken är spiralprofilerad och förzinkad.


Pluggen är av nylon och försedd med krage. Snabb och enkel montering.

Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. Här beställer du det informationsmaterial du är intresserad av. De levereras per post inom kort. LYT LK RST- Cylindrisk krage, rostfri spik.


Tidsbesparande, enkel spikplugg för lätta infästningar. Du har blivit utlåst på grund av för många misslyckade inloggningsförsök.


Använd funktionen för "Glömt lösenord" för att låsa upp och välja ett nytt. Försänkt spikplugg utan krage med förmonterad skruvspik.

Mycket smidig och populär spikplugg från Essve. Va e de för tup av golvlis? De finns olika sätt att få fast listerna.


Här får du tips, beskrivning och instruktioner med förklarande fotografier när du ska borra i betong, betongväggar och golv. För infästning i betong, natursten, lättbetong, lättklinker, massivtegel och gips. Unika fördelar: Möjliggör spikning av clips, Klemmi-Klammer och ställbar. Hitta och köp spikplugg hos Kelkoo.


Jämför priser på spikplugg och handla spikplugg på nätet från bra webbutiker online. Räfflad pluggprofil och spiralprofilerad spik. Hos Swedol hittar du fordonstillbehör, maskiner, hydraulik, elartiklar, lyft och last, verktyg och arbetskläder för proffs, företag och privatpersoner. Vi säljer bland annat spikplugg, rostfria stängseltillbehör och mycket mer.


Besök vår webbplats och se hela vårt sortiment. Spara - % På Online Shopping. Vår butik har öppet vardagar 7-1 varmt välkomna in!


Hej, Jag har gamla väggar som är gjort av nån slags mjuk betong (lägenheten byggdes på talet). Jag håller på att sätta upp listar med.


Expanderspik FNH (12) Expanderspik FNH (12) Den lättmonterade fjäderspännhylsan för lättare.

Fråga: Har en vägg bestående av lättbetong som är putsad. Dock har putsen(jävla påfund!) släppt i stora delar och hålls ihop mer eller mindre av tapeten. Ge din bedömning genom att klicka här. Spikplugg för enkelt snabbt och ekonomiskt montage.


Ledningskanaler, växlar, lister, klammer samt dörr- och fönsterkarmar. Lämpligt för betong, sten. Skydda din krypgrund med tips från oss.


Vi erbjuder olika storlekar av universalplugg, plastplugg, spikplugg, lättbetongsplugg, nylonplugg, träplugg, fasadplugg, skivplugg samt gipsankare. Ytbehandling: Elförzinkad. Används för montage av socklar, reglar eller skåp vid genomsticksmontage mot betong. Vi jobbar med eget lager för snabba leveranser.


För att sätta press så kan du använda spikplugg som du då borrar igenom gipsen och betongen och sedan slår i dem. Jag ska slå i det sista i den nybyggda lilla studion. Borra, slå in med hammare. Det jag ska göra är att fästa några reglar, som är 45mm tjocka, på en betongvägg.


Men skall du inte överväga stålreglar om det är.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.