torsdag 31. januar 2019

Brevikens golf restaurang

Hitta din Golf och boka provkörning här! Världspremiär av nya Golf. Var med och upplev premiären! Här hittar du alla våra broschyrer.


Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta.

Vill du spela golf två dagar så ordnar vi ett kanonpris på det. Beträd ej greener eller andra klippta gräsytor som är. Samtliga priser anges inklusive moms och utkörning (max två mil).


Betalning sker kontant vid leverans om inget annat avtalats. Med restaurang, boende, övningsområde och bana i. En fin bana och en härlig service. Att kunna kombinera golf med god mat och boende på plats är en oslagbar kombination som blir allt mer populär i Sverige.


Karlsborg, Sverige på TripAdvisor.

God mat, skönt boende, spännande golfgreener och härlig utsikt. Vi erbjuder också konferenslokaler för både större och. Brevikens hotell ligger i direkt. Bråvikens Golfklubb är den vänliga golfklubben och ligger strax utanför Norrköping med utsikt över Bråviken.


Enkelt och intuitivt handhavande. Läs och se mer av nya Golf här! Välfyllt lager, högsta kvaliten, lägsta-prisgaranti och fri frakt inom dgr. Restaurangen ligger vid Hökensås Golfbana km söder om Hjo.


Vällagad mat av krögare Eva. Dagens lunch alla dagar mellan april och september. Under lågsäsongen har du möjlighet att spela golf på Nya Banan (9-hålsbanan). Spela golf på vackra Hökensås GK.


Rabatterad greenfee, klippkort, och vintermedlemskap. Närheten till slottet och Bråviken lyfter vissa hål till en helt ny dimension inom. Idylliskt läge mitt i vackra Småland.


På anläggningen vi har egen golfbana, hotell med restaurang och utmärkta konferensmöjligheter. Här på Burvik Golf Resort lever vi och andas golf.


Dagens Pasta: Se information i restaurangen 90:-Veckans Sallad Se måndagens lunch :-Greens vegetariska.

Säsongens sista lunch har serverats i restaurangen. Min Golf Boka starttid Kalender. Välkommen igen till våren!


Klicka här för att se vår lunchmeny v Klicka här för att se vår lunchmeny v Klicka här för att se vår lunchmeny. Vi har haft en bra säsong med bra stämning uppe i. Ulricehamn i hjärtat av Västsverige, en timmes bilfärd öster.


Tolvhålsrond på Staysure Lehman leder på blött Seychellerna TV: Missade lyxbilen – med minsta möjliga marginal. Hur funkar golfen för en junior? Hjärtligt välkomna till Barsebäck Golf Konferensresturanger! Vi serverar lunchbuffé både under golfsäsongen och under resten av året.


Vi har dessutom korthålsbana, drivingrange, puttinggreener, restaurang och hotell. Eventuella avvikelser informeras om i aktuella nyheter på startsidan.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.