onsdag 30. januar 2019

Lax citronsås grädde

Med fiskbuljong är den god till grilla stekt eller kokt fisk som lax och torsk med mera. Lax med citronsås är gott med kokt potatis samt grönsaker som fräst vitkål, morötter och purjolök. Andra goda tillbehör är pressad potatis, ris, broccoli.


Lax citronsås grädde

Denna himmelska, saltbakade lax med smakfull, laktosfri citronsås kommer bli mycket uppskattad på middagsbordet. Koka ihop din härliga sås under tiden laxen. Stekt lax med citronsås (6). Häll grädden i en kastrull.


Vispa ner majsstärkelse och låt det koka några minuter under omrörning. Urenkel att göra men så god att den enkla satsen nedanför. Baka in lax, spenat och färskost i frasig smördeg! Festligt och fantastiskt gott, särskilt med en mild citronsås och kokt potatis till.


Krydda med citron, salt och peppar från kvarn. Skär laxen i portionsbitar. Salta och peppra dem runt om. Lägg dem på plåt med bakplåtspapper.


Lax : Lägg laxfilén i en ugnsfast form och salta och peppra lite lätt. Blanda ihop grädde och ost i en bunke. Ugnsbakad rosmarinlax med smörfräst spenat och krämig citronsås.


En enkel och god vardagsrätt! En mild och god citronsås för ugnsbakad lax. Tillagad med grädde, buljong och citron. Receptförslag hittar du här.


Lax citronsås grädde

Röding är en god laxfisk som här serveras filéad med en fräsch citronsås, grönsaker och potatis. Citronsåsen har blivit en. Ugnstekt lax med citronsås personer 7-8g laxfilé utan skinn. Lax i ugn med rotfrukter och.


Lax citronsås grädde

Sjud sakta i grädde och smör till blomkålen mjuknar mosa med elvisp direkt i kastrullen. Laga lax och laxfilé i ugnen - ugnsbakad lax blir saftig och god och är perfekt att bjuda på. Här hittar du recept på lax i ugn.


Emma Melin » Lax med krämig citronsås och. Lax på grovsalt är nog ett vanligare namn. Alltid gott hur man än serverar den, men här blir det med citronsås. Vispa samman grädde, äggulor och saft och skal av citron i en skål.


Lätt att göra och såsen var slurp. Observera att det alltid är innehållsförteckningen på förpackningen som. Du kan utesluta grädde eller mjölk i såsen, de har jag i för att späda ut crème fraichen som är lite tjock. För att få extra fin, gul färg på såsen kan man tillsätta lite gurkmeja.


Laxfilé med citronsås och palsternackspur. Rör ner grädde och tärning efter. Torsk i ugn med purjolök, dill, citron och grädde toppas med bacon och smörfräst spenat.


Prova detta recept till helgen med ett glas vin till.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.