onsdag 13. februar 2019

Bordsskiva furu

Missa inte vår grymma rea under Black Friday. Jämför Pris Och Köp Direkt Online! Spara tid och pengar med Kelkoo. Skapa helt enkelt den idealiska arbetsplatsen för både arbete och lek.


Snygga bordsskivor i furu, ask och glas till ditt hem.

Välj bland runda, ovala och fyrkantiga skivor som passar till våra bordsunderreden. Limfog kan användas för att göra hyllplan, fönstersmygar, bordsskivor, bänkskivor etc.


Limfog i furu är mycket lättarbetad och kan ytbehandlas på olika sätt. Kvadratisk bordsskiva som passar både till våra benstativ för soffbord och matbord.


Välj mellan furu, ask eller härdat glas samt färg på beslag. Vi har ett brett sortiment av olika sorters bordsskivor för restaurang och caféinredningen. Stort och stabilt med fasta bänkar.

Sitt- och bordshöjd anpassade för barnen. Slippapper med olika kornstorlekar. Vilken typ av slipmaskin är bäst för att slipa köksbord i furu. Jag har en planslip (Skil).


Möbelföretaget Norrgavel lanserar en ny bordsskiva i specialsågad furu. Undrar om någon har förslag var man kan få tillverkat en bordsskiva till en Hymer 544? Hos oss på K-rauta hittar du gedigna och prisvärda hyllplan från Moelven och Cello.


Vi erbjuder praktiska hyllplan i en rad olika utföranden och storlekar. Det blir en matt, lite sträv yta men är lätt.


Vårt matbord är av furu och eftersom ytan hade blivit ful av fläckar så slipade jag bordet. Jag vill gärna ha det lite mörkare och undrar om det går att betsa det. Hej Har ett syrabetsat furubord i köket vars skiva är så fruktansvärt ful, massor med jack och märken. Teak (monterad) Liknande produkter.


Finns i obehandlad furu, obehandlad ek och obehandlad teak. Skivan levereras monterad. Bra komplement ifall ditt 9A underrede fortfarande håller standarden men inte bordsskivan.

Om du vill göra det lättare för dig sätter du ihop plankorna till en hel bordsskiva och fäster den på ett par bockar eller ett köpt underrede. DLBMär en rustik bordsskiva som är tillverkad av träplank med en kant av råstål.


Sen kan bordsskivan väljas i flera olika storlekar som standard. Klassisk limträskiva som kan agera så mycket mer än bara hyllplan. Tillverkad av svensk furu.


Välkommen till Jula och prisvärd renovering! Ett litet sidobord i svartmålad furu. Otroliga priser på kvalitativa skivor som passar utmärkt för servering och restaurang.


Jag skulle rekomendera en ej gulnande vax. Detta är ett levande material och träet kan därför röra sig när det kommer till en ny miljö med en annan.


Levereras i standardutförande med benen Alfred i svartlackat trä. Bordet lämpar sig väl för. Köp STOLTÖ BORD 70X120CM ( BORDSSKIVA I FURU ) hos Chilli. Klicka rubriken för att se resten!


Du finner de olika modellerna från Grythyttan i vårt utomhus sortiment där du även kan köpa. Hejsan, Fick idag över en ganska stor bit obehandlad furu skiva som jag tänkte lägga ovanpå ett par hyllor och göra om till ett skrivbord.


Stryk jämnt och flödigt samt släta ut färgen samtidigt som du målar. Slipningen Slipningen av bänkskivorna tog sjukt lång tid men jag tyckte det var viktigt att underlaget blev bra innan jag började olja.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.