tirsdag 12. februar 2019

Brevikens lunch

Dagens Lunch – enligt köksmästarens val. Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta. Alldeles utmärkt, mycket god mat.


Fantastisk vy ut över Vättern. Krögare på Golfrestaurangen är Mattias Borger. Ett välkänt namn för många och sedan många år verksam inom restaurangbranschen i Skaraborg. Bråvikens Golfklubb är den vänliga golfklubben och ligger strax utanför Norrköping med utsikt över Bråviken.


Karlsborg, Sverige på TripAdvisor. För tillfället är restaurangen stängd. God mat, skönt boende, spännande golfgreener och härlig utsikt.


Vi erbjuder också konferenslokaler för både större och. Torsdag kväll serveras ingen mat men vi kommer ha några grillar igång… Övriga dagar serveras frukost, lunch och kvällsmat. Vi presenterar dagens lunch för restauranger och caféer i Jönköping och Huskvarna - anpassad för smarta telefoner. Välkommen till oss för trevlig golf, god mat och.


Att kunna kombinera golf med god mat och boende på plats är en oslagbar kombination som blir allt mer populär i Sverige. DAGENS LUNCH 95:-Måndagar till Fredagar mellan 11.


Hemlagat mos, det var gott. Färdiga köttbullar, trist nånslags flygande Jakob, smakade Ulla. Sök på land eller distrikt. Så var det dags för lunch. Raggmunk och fläsk blev det. Idag kan man käka kåldolmar och sprödbakad firre, välkomna! Vi klär stången, start kl 14. Boka in vår säsongsavslutning på söndag. Precis intill det kullerstenslagda fästningstorget hittar du försvarsrestaurangen Kastanjen. Här kan du äta din lunch i form av husmanskost alla veckans dagar.


Brevikens lunch

Våra konferensgäster serveras vanligen en vällagad svensk husmanskost eller slow food till lunch. Till middag serveras en mer nyanande, exklusiv trerätters meny. Frukost, lunch, middag och fika serveras i vår gemensamma matsal.


Maten lagar vi tillsammans och du får steg för steg ta mer ansvar för din egen matlagning. Ta med kaffekorg med lunch så ordnar jag ett ställe där vi kan äta.


Har den här restaurangen barnstolar? Serverar den här restaurangen alkohol? En genuint inredd restaurang i den gamla ladugården på Sahlströmsgården, Utterbyn.


Ulvsby Herrgård och Kafé Tant Bl å. Vällagad mat av krögare Eva. Restaurangen ligger vid Hökensås Golfbana km söder om Hjo. Vi bor på Brevikens golfklubb, Breviken.


Brevikens lunch

God lunch och prisutdelning dag två där. Brevikens Golf AB:s lokaler på Brevikens Golfklubb samt önskemål om att påförd avgift efterskänks. När vi kommer fram till Brevikens GK serveras dagens lunch, kaffe och kaka. Då får vi med oss ett ”ta-med-på-banan-paket”.


Dagen inleddes med andakt i kapellet och avslutades med god lunch och prisutdelning. Detta pris lottas bland deltagarna och vanns av Göran Eriksson ( Brevikens GK).


Brevikens lunch

I helgen inspirerade 24-åringen träningsgruppen för spelare med funktionsnedsättning när Brevikens golfklubb. Spela golf på vackra Hökensås GK.


Säsongens sista lunch har serverats i restaurangen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.