fredag 22. februar 2019

Bröllop lidingö

Ett bröllop på vackra Högberga Gård ska minnas som den finaste dagen i ert liv. Ni kan hålla vigseln i vårt mysiga kapell för att sedan. Med ett bröllop i kyrkan får ni hylla kärleken på riktigt.


Anledningarna till att vilja samla familj och vänner är många. Hyr den för ditt bröllop eller födelsedagsfest. I unik skärgårdsmiljö- ett minne för livet.

Byte av dator stoppade nästan bröllop. En lördag för en månad sedan skulle ett lidingöpar gifta sig. Litet eller stort bröllop ? Lovik rymmer 1bröllopsgäster och har dessutom hotellrum.


Kolla här så ser ni hur det kan se ut. Bli först med att få fredagen, eller lördagen som ni vill ha. Vi har gjort vår prislista ännu enklare. Vi älskar att göra bröllop !

På vår stora terrass kan vi skapa en fin avslappnad trädgårdsmiljö som passar perfekt för en mysig bröllopsfest i sommarkvällen. Ett stenkast från Stockholms stad hittar ni en lugn oas. Välkommen till Elfviks Herrgård. Lidingö eftersom det vankas bröllop ? Vi erbjuder vackra rum för konferens, bröllop, fest och företagsevenemang.


Perfekt för bröllop, alla typer av fest och event, konferens och mycket mer! Ta en cykeltur, joggingtur eller en promena håll ögonen öppna för här. Fotografen berättar: ”Med en liten men långväga skara gäster gifte sig Francesca och Mathias på Luciadagen förra året.


Som tur är gör dem inte sina egna bröllopstårtor och brudparet får. Bröllopsfotograf: Elin Vinger Elliot. Det är inte konstigt att många bröllop i Stockholm hålls på herrgårdar.


En herrgård är nästan som ett slott men ändå inte. Det brukar vara vackert inuti. Jag var bröllopsfotograf och här ser du min bildberättelse.


Villa Brevik ligger nära havet i ett lummigt villaområde endast 20. Födelsedagar, jubileum, högtider och bröllop – det finns många tillfällen att fira. Hos oss på Stockholms Bordsuthyrning hyr du bord och stolar samt övriga möbler med ett enkelt knapptryck!


Hyr till mässa, konferens, fest eller bröllop.

En fantastisk miljö för konferens, bröllop, event och exklusiva fester. Kontakta oss för mer information! Var vänlig använd länken i mejlet för att radera din förfrågan. På en bröllopsfest har man verkligen möjlighet att ta ut svängarna.


Jag älskar att fotografera bröllop och tycker det är fantastiskt att få vara del av en sådan speciell dag. Millesgården unika miljö är perfekt för ett romantiskt bröllop i Stockholm.


Närmaste busshållplats är Kvarnen. För de som bokar konferens och tar hand företagets möten finns ett stort antal konferensanläggningar. Vi anordnar bröllop och fest i mangårdsbyggnaden för upp till 1personer, med hela huset för dig och dina vänner. Hinduiskt bröllop på prästgården i By Kyrkby.


Som bröllopsfotograf fångar jag känslorna, kramarna, glädjetårarna och skratten. Björn och jag har jobbat ihop för många år sen, så när han ringde och fråga om jag vill fota deras bröllop så var.


Vi valde att fira vårt bröllop i dagarna tre eftersom väldigt många av våra gäster kom långväga ifrån och då många.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.