onsdag 27. februar 2019

Polerpasta tänder

Polerpasta produkt(er) hittade Sortera efter. Kariesprocessen kan bromsas eller avstanna om skyddsåtgärder sätts in. Faktablad beskriver använding av polerpasta som tilläggsbehandling vid kariessjukdom. När tänderna är rena brukar de poleras med en mild polerpasta.


Att ha vita tänder är inte det samma som att ha rena tänder. Därför ska vi borsta tänderna! Förklaringen till varför våra tänder behöver borstas är enkel: det måste hållas rent för att vi inte ska få hål.


Gul, extra fin - för slutputs av tänder, plastfasader. Mycket bra polerpasta som inte skvätter. Blåfärgad grov putspasta som tar bort plack och missfärgningar.


Ett vackert leende och friska tänder har stor betydelse för självkänsla. Tänder (latin dentes, singular dens) bildar hos människan och de flesta däggdjur de organ, som är avsedda att bita av födan och i munnen söndertugga den för. Rengöringskit för tänder (scaler, munspegel, tandverktyg) 1kr.


Verktyg för Tandvård och Munhygien - Delar. Detta gummi tips är täckt av en polerpasta. I slutet av behandlingen poleras dina tänder med med polerpasta som förfinar ytan och gör den slät, detta gör det svårare för bakterier att fästa.


Profylaxpasta CCS 60ml RDA 1(grön) Logga in för priser. Våra tänder är inte bara mycket användbar för slipning och tugga mat. Först, en urtavla väl rengjorda med en borste därpå med polerpasta.


Enskild tand med defekt som medför funktionsstörning. Dentalringen AB levererar förbrukning till alla Tandlälkare, Tandtekniker och Tandhygenister i Sverige. Nu finns produkten i kundvagnen.


Hos oss finner du markandens största utbud till bra priser. Det beror sammansatt hartser matcha den naturliga tanden färg förutom att kunna obligation direkt till. Placera en polerpasta och gummi kopp på brickan. Plack vad gäller utbredning, tjocklek och typ av ytor.


Ger högglans på komposit, guld och porslin, även naturliga tänder. För patienter med sensibla tänder. Enamelize polerpasta 9SEK. Tandskåp för Ivoclar tänder.


Köp rätt eltandborse, det gör skillnad. Vi har alla varumärken och modeller som säljs på nätet. Braun, Oral b, Philips och Panasonic. Poleringshandenheterna från KaVo förblir tillförlitliga under lång tid tack vare det skyddande stålhuvudet som förhindrar inträngning av polerpasta.


På Prismakliniken hjälper vår tandhygienist dig att hålla tänderna rena och fina genom att noggrant rengöra dina tänder. Dig som redan har problem. Många tror att man polerar bara för att det ska vara snyggt. Vitapan Plus 3D classical.


Till viss del är det väl så. Men vad många inte vet så har en polerad yta många fördelar. Fodret och bas skydda massa av tanden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.