mandag 4. februar 2019

Träfaner ark

Träfaner, tunt självhäftande ark av äkta trä för dekor. Tunn träfaner i mixade nyanser. Skärs, klipps eller stansas ut.


Träfanér framställs genom att massiva träslag bearbetas och knivskärs till tunna ark. Snygga MDF skivor med faner i ek, valnöt, teak, rökt ek och ask. Gör snygga hyllor eller annan inredning.

Vi använder äkta träfanér till våra Fibergips, MDF- och Plywoodpaneler. Trä skapar en riklig variation i struktur och färgton, precis som i naturen.


Mixmatch är en teknik där träfaner ark från olika träd har skurits på olika sätt. Effekten är att ge det det naturliga utseendet på massivt trä. Här hittar du utförlig information och gör det själv instruktioner med förklarande fotografier som visar dig hur man limmar fanér. Fanerami har ett stort urval av fanér att välja bland.


Vi lagerför ca olika naturliga faner samt även ett tal olika Alpi-faner. Faner eller fanér är en tunn skiva av trä. Fanerblad svarvas av eller skärs ur stockar från olika träslag.

Faner används dels som material för yttäckning av. Stapeln med fanerark går nu vidare till en rullbindningsmaskin som applicerar lim på alla ark. Eftersom plywood består av flera ark träfaner som ibland kommer från olika träslag, dess densitet och vikt varierar.


Bortsett från de träfanér används. Vi gör alltid vårt bästa för att hjälpa dig!


Om din fråga är personlig och du inte vill visa den i vårt publika forum, är du välkommen att ringa oss på. Välkommen till Slöjd-Detaljer på nätet och i butik! Men att lägga ett tunt lager av en överlägsen träfibrerna till en sämre kvalitet trä är. Fanérkantlist i olika färger som levereras i rullar om meter.


Kantlisternas bredd är mm och tjocklek mm. Eftersom jag hade några ark korkplattor hemma så klippte jag några etiketter av dem också när jag ändå höll på. Med fanerbalkar kan du skapa långa och mycket stabila konstruktioner med bärande funktion.


Skär två stycken av träfaner för att täcka den sida av trä locket och den övre tum av gips. Plywood tillverkas av träfaner som limmas samman i flera. Målarredskap, lim, lack och kontorsartiklar. Om dina verktyg och redskap är i ordning, hjälper det till att du får ett bra resultat.


Kolla därför igenom innan. Plywood är tillverkad av skikt av tunn träfaner limmas ihop till ett fast ark varierar i tjocklek beroende på hur många skikt av faner lamineras samman.


Praktiskt och snyggt medicinskåp med plats för en Apärm framför hyllorna.

Skåpet går att få med nyckel. Var hittar jag faner av Masurbjörk? Mejlat ett par firmor,som säljer faner,men dom säljer inte till privatpersoner. Sjöställ, Musto Storlek Xsmall.


Du kan, till exempel klippa ett ark av plywood under hälften att täcka skåp inramning till inches hög med säden kör norr till söder. Kvalitetsgolv från kända leverantörer av golv.


Stort sortiment och låga priser på trägolv. Köp ditt golv hos bygghemma. Sveriges största bygghandel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.