tirsdag 5. mars 2019

Brun labrador kennel

Liten kennel med uppfödning i. För närvarande består hundflocken av två pudlar och tre bruna labradorer. Vår äldsta labrador heter Skorpan och är.


Min målsättning med avelsarbetet är att föda upp friska, sunda och rastypiska hundar med mycket fart och arbetsglädje likväl som att de blir fantastiska. Jaktavlad labrador baserar sig enbart på valpkullens stamtavla.

Läs mer om hundrasen labrador retriever. Här finns också valpar till salu från uppfödare och kennlar inom Svenska Kennelklubben som följer våra strikta regler. Vi letar efter en labrador hane brun och undrar om ni.


Tomtebolyckans kennel Blogga med WordPress. Vi söker just nu en brun labrador. Vi är en liten kennel i Karby,Vallentuna kommun.


Labrador Retrieverklubben ansvarar ej för att uppfödare på listan följer SKKs eller LRKs krav och rekommendationer för.

Den april fick Skorpan och Eddie fina valpar, bruna allihop! Intresset för denna kull har varit stort och alla har fått sina nya familjer! Välkommen Till O`sofinas kennel. Köpeavtal från Svenska kennel klubben.


På Vovve har du som driver en kennel störst möjlighet att få. Svarta Bruna och Gula labradorvalpar planeras. Nu är Icona och Måns parade! Vi hoppas på valpar om 9veckor (det blir endast svarta valpar).


Måns o Icona som valpar: Sen hoppas vi på att para Essie i. Vi er til den "gamle " labrador type - soli rolig og social. VÄLKOMMEN TILL SKOGSBRYNETS KENNEL ! GÄLLANDE BRUN LABBE-VALP VI HÖRS FRAMÖVER.


Uppfödning med inriktning på dual purpose labrador. Där svart är den vanligaste färgen och brun den minst vanliga. Vårt mål är att föda upp Dual Purpose-labradorer.


Alltså en hund som både kan jobba och ser ut som en labrador och framför allt är en underbar och.

Kenneln bedriver en liten uppfödning med i snitt en kull per. Vi finns utmed kusten på den underbara ön Orust, endast minuter från Göteborg. Kommer just nu inte på vad den kenneln heter.


Kennel Lab Heartbreaker - all rights reserved. ANDYCAP är en liten kennel med uppfödning av labrador retriever i hemmamiljö. Målet är att bedriva avel på.


Vi har en liten seriös kennel i hemmiljö. Vår första labrador skaffade vi i slutet av 90-talet och idag har vi tre härliga tikar som vi tränar apporte. Vid intresse av denna fina kombination hör av dig finns döttrar på kennel hemma att.


Jag har en liten uppfödning av labrador retriever med målsättningen att föda upp stabila och trevliga hundar med bra jaktliga egenskaper. Hittills har cockrar i färgerna svart, svart med röda tecken (blacktan) rött, brunt.


Golden retriever, Labrador. Gärna nära Göteborg och omnejd ( även andra dock ) Vi är ute efter en brun labrador. När du kontaktar mig behandlas dina personuppgifter i enlighet med min.


Välj flikarna ovan för att se kennlar sorterade efter kennelnamn. Jag har haft hund sedan tonåren och varit aktiv med dessa.


Här skriver jag om allt som har med uppfödning träning och tävling av labradorer. Sedan år tillbaka har vi fött upp labrador av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.