onsdag 27. mars 2019

Delsjön hållplats

Hållplats för Lisebergsbyn är Welandergatan. Flanörer, bärplockare, sportfantaster och motionärer. I Skatås hittar du dem alla! Mitt i Göteborgs mest aktiva friluftsområde, Delsjöområdet, ligger Skatås.


Delsjöområdets naturreservat är cirka 7hektar och här hittar man både Stora och Lilla Delsjön. Med buss kan man åka till hållplatsen.

Med kollektivtrafiken tar det cirka minuter från centrala Göteborg till närmsta hållplatsen. Vi kör en minibuss från hållplatsen som ni gärna får åka med till tävlingsplatsen. Kollektivtrafik: Åk med spårvagnslinje till Welandergatans hållplats. Därifrån har du ca 9meter att gå till Motionscentralen.


Bil Fri parkering i direkt anslutning till kliniken. Här är tips på några av de bästa baden i Göteborg. Bertilssons stuga Göteborg bästa cafe? Man kan knappast hitta bättre läge iaf och hembakt mat som smakar bättre än mammas.


Efter cirka km kommer Dala såg där leden korsar.

Så tar du dig hit: Delsjöområdet ligger i anslutning till Skatås dit du kan ta dig med 5:ans spårvagn, hållplats Welandergatan. Från hållplats Nordstan (Centralstationen) till Lindholmen tar det 6-minuter. Tag sedan en promenad i den vackra gångvägen bakom St. Närmaste hållplats : Näsbovägen.


Delsjön hör till den rätte göteborgarens vanor. Delsjöbadet är en barnvänlig badplats vid sjön Stora Delsjön. Badet har en gräsbacke mot badstrand och möjlighet till bad från. Cykelrum finns och nära till hållplatsen Ekmanska.


GLTK är en av Sveriges främsta tennisklubbar belägen i Örgryte, Göteborg. GLTK har tennisbanor och och en Padel hall med Padel banor. Välkommen till hemsidan som är skapad via Hundpoolen.


Stenblock på höjden bakom polisstallet och GLTK´s träningshall. Följ vägen mot delsjön och. Närmsta hållplats är Lillövägen, ca km. Du kan hyra både kanot och kajak vid Stora Delsjön.


Töpelsgatan där 5:an stannar. Ta spårvagn till hållplats Welandergatan. Denna sida är nu en blogg för att få ut information till medlemmar i Delsjöns koloniförening.


Det finns många planer för backens fortlevnad och expansion.

Meditationsvandring kring Delsjön. Hitta unika boenden med lokala värdar i 191. Påmsenare tid har det börja komma fler folk. Flera busslijer från hållplats Östra sjukhuset bredvid.


Om du ändå vill ta bilen så är det bra skyltat och du är i centrum och Liseberg på minuter. Men du kan ju springa runt stora eller stora och lilla delsjön. Dessutom nära till en större matbutik, caféer, Skatås, Härlanda Tjärn och Delsjön.


Rummet finns i en suterräng lägenhet 4. Ytterdörren (entréplan) ligger i direkt anslutning ti. Så här fungerar uthyrningen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.