fredag 22. mars 2019

Dillsås torsk

Dillsås torsk

Vill du göra en klassisk svensk husmanskosträtt lite festligare så blir det gott med riven kokt potatis på toppen som får bli till ett knaprigt täcke i ugnen. Ett mycket trevligt recept på husmanskost med torsk, potatis, ägg, matlagningsgrädde och dill. Den underbara ägg- och dillsåsen har en härligt krämig. Hallå hallå, Tar en paus i städandet och kikar förbi med ett litet middagstips, om inte idag så kanske imorgon.


Recept på vit fisk har jag bara lite grann på. Torskrygg med dillsås serverad med kokt potatis, broccoli samt en linssallad med spenat. En go enkel och nyttig rätt med torskfilé i ugnen. Pankopanerad torsk med varm dillsås, gröna ärtor och kokt morot.


Panera torsken med japanskt ströbröd Panko eller vanligt ströbröd. Skaka om påsen med dillsås, klipp upp den och häll såsen jämnt över. Ett härligt och lättlagat recept på torsk i ugn med en fantastisk dill- och citronsås. Den goda smaken av citron och dill från såsen läggs som ett täcke över.


Dillsås torsk

Torsk Dela fisken i mindre bitar och gnid in med salt, peppar och olivolja. Lägg över på en plåt och täck med plastfolie. Baka i ugnen på grader till ca 45.


Solrospanerad torsk med dillsås och baconsallad är glutenfritt, hälsosamt och hur gott som helst – börja helgen med en lättlagad fiskrätt. En mild och god räk- och dillsås för ugnsbakad torsk från Abba Middagsklart!


Dillsås torsk

Tillagad med créme fraiche, räkbuljong och dill. En klassisk dillsås för ugnsbakad torsk från Abba Middagsklart! Laga krämig och god fisk till middag - snabbt och enkelt.


Skär torsken i ganska stora bitar. Smält smöret och rör ner mjölet. Späd med mjölk och smula ner buljongen och låt det koka upp under omrörning. Beställ Middagsklart Dillsås för Ugnsbakad Torsk 250g Abba idag och få leverans redan imorgon.


Såsen är både överraskande söt och syrlig på en gång för att balansera. Den är syrlig och god och passar utmärkt till sprödbakad torsk med kokt potatis och sallad.


Potatismos: 8g mjölig potatis dl grädde ägg. Gårkvällens middag var såååå rackarns god! En gammal favorit som jag dammat av. Enkel och snabblagad vardagsmat.


Sås dl crème fraiche msk dill salt peppar vitlökspulver. Krydda och stek fisken i margarin på båda sidor. Blanda alla ingredienser till dillsåsen. Servera med kokt potatis och ärtor.


Frasig mandelpanerad torsk med citron och brynt smör. Rör i mjöl och späd med vatten, grädde och buljongtärning. Smaka av med pressad citron.


Torsk i ugn med purjolök, dill, citron och grädde toppas med bacon och smörfräst spenat. Prova detta recept till helgen med ett glas vin till.


Du använder en gammal webbläsare som vi saknar stöd för. Vi rekommenderar att du uppdaterar din webbläsare då sidan inte fungerar korrekt i din nuvarande version. Ingredienser Vatten, crème fraiche (GRÄDDE, syrningskultur), GRÄDDE, vitt vin, majsstärkelse, rapsolja, RÄK- och FISKBULJONG. Jag har det bara bra, är nu ledig i dagarna tre vilket jag ser fram emot väldigt mycket!


Min ledighet började redan igår eftermiddag och det första jag gjorde. I eftermiddags körde jag och hämtade barnen lite tidigare från fritids, och sen fick de följa med mig till jobbet de sista två timmarna. Här lagar du allt i en form och resultatet blir en god fiskgratäng med gräddig dill- och. Lax i dillsås (kommentarer).


Receptet funkar även med torsk eller kolja. Snabblagad torsk som tillsammans med äggsås passar både till vardag och fest. En populär och klassisk fiskrätt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.