onsdag 6. mars 2019

Djupkarta kallsjön

Kallsjön växer fram bakom Åreskutan i Jämtland och har ett djup på 1m. På bilden syns Skäckerfjällen. Området erbjuder ett varierat fiske såsom mete i åar och bäckar, spinn- flugfiske i tjärnar till trollingfiske i Kallsjön.


Djupkarta kallsjön

Inom området finns tjärnar. Du hittar våra sjökort på kartorna på eniro. Vanliga frågor Vad visas på sjökorten? Djupuppgifter, djupkurvor och bottenbeskaffenhet.


Området i Kallsjön är från Berge och till Sulviken på norra sidan av sjön. I tjärnarna finns öring o röding.


Djupkarta kallsjön

Fiske använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina. Fiskodlingen är i behov av både kallt bottenvatten och lite varmare ytvatten. Nilsbysundet mellan Nedre.


En rapport av Heléne Annadotter och Johan Forssbla Regito AB. För Tydingesjöns och Kallsjöns. Angående Kallsjön och dess karpar så meddelar SKK följande.


Sveriges mest aktuella register över båtramper och iläggningsplatser. Vi gör det lätt för dig att hitta en bra ramp. Kallsjön Sundet Dammes hall gård Rye lycke Klippan Skola Hembygds-Ryadal Möllekullaviken Klasamåla Älmedal Korsbacken Fotbolls-planer Sågverk Veräng Ekudden. Köp fiskekort enkelt på Fiskekort.


Den 25e Maj trädde den nya dataskyddsförordningen GDPR i kraft. Vill du veta mer om hur vi på Fiskekort. Juveln ligger väster om Kallsjön precis vid norska gränsen. Data från decimeringsfisken.


Djupkarta - Helgesjön, Jämtland av Thuma. I Jämtland finns i dag förutom i Ånnsjön kända bestånd av kanadaröding i Kallsjön. Hitta fiskeplatser och fiskeartiklar. Ogge guidar dig till storfisken ! Följ med på en trollingtur på Storsjön eller Kallsjön eller Näckten och fånga din drömfisk ! Trolling, skeddrag: 2015-07-27: 090: Landösjön, Jämtland.


Ny limnologisk rapport samt djupkarta över Kallsjön (nära Hässleholm). Du kan ladda ned den från http://www.


Djupkarta kallsjön

Humlesjön, Ringsjön och Kallsjön ! Man bör ha/göra en bra djupkarta över djupförhållandena i sjön innan fisket startar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.