fredag 29. mars 2019

Elfvik bröllop

Vi erbjuder vackra rum för konferens, bröllop, fest och företagsevenemang. Boka ditt kalas, bröllop eller sköna 70-tals hippan hos oss! Kontakta oss för ett möte och upplev lokalen.


Kvällstid kan ni abonnera gården för bröllop. I unik skärgårdsmiljö- ett minne för livet.

Aktiviteter som förgyller och präglar. Bellman var också ute på Elfvik. Fresk och firade sitt andra bröllop. Planerar du för bröllop, 50-årskalas, dop, företagsfest?


En festlokal med speciell karaktär. Perfekt för bröllop, alla typer av fest och event, konferens och mycket mer! Bröllop, Konferenser, Mottagningar, Brunch och Location.

Om du kommer med bil åker du över Lidingöbron, håller höger körfält och följer skyltarna mot Elfvik. Fortsätt på samma väg i ca. Vi anordnar bröllop och fest i mangårdsbyggnaden för upp till 1personer, med hela huset för dig och dina vänner.


DECEMBER MÅNAD SERVERAR VI ENDAST JULBORD. Det finns fortfarande platser på lunchsittningarna! Se vår meny "Alltid på går´n" för.


Här arrangerar vi konferenser, utbildningar, fester, bröllop och events. Vi har den ultimata lokalen! Varje bröllop är unikt och vi skräddarsyr varje del. En destination för konferenser, kick-offer, bröllop, fester, spaweekends och yoga.


Varje söndag dukar vi upp med brunch i vår praktfulla herrgård på Lidingö. Här njuter du av magisk havsutsikt och en brunchbuffé där.


Ladan ligger på Elviks går längst ut på Lidingös norra sida. Elfviks Gård hittar du på BröllopsGuiden.


Arkitektur, mötesrum, gemenskapslokaler, spa och restauranger – på Blue Hotel syftar allt till att uppnå minnesvärda upplevelser, avkopplande vistelser och. Fira ditt bröllop hos oss på Fåfängan!

Fåfängan med sin unika plats är det perfekta stället att gifta sig- eller anordna sin. Kom ihåg lokalen Tillagd 4gånger. Villa Elfvik - viihtyisä luontotalo Espoossa. Lite bilder från ett av bröllopen i aug.


Från enklare mingel till bröllop. Egen mat eller mat från Camarillo. När ska man skicka inbjudan? Speciellt o det är bröllop ! Njut av en lång brunch tillsammans med familj och vänner.


Har du behov av en konferensanläggning på LIdingö väl anpassad för en effektiv konferens i Stockholm? Hos oss på anordnar du med. Lidingö church and reception at Elfvik mansion.


Haga Slott är erbjuder klassiskt kök, vinkällare, SPA-avdelning och ett kungligt bemötande under er konferens, företagsfest, bröllop eller weekend. Små intima bröllop och fester är vår specialitet. Porträttbilderna tog vi på Elfvik och trots att det var lite kallt så var det en.


Här har Anders E Skånberg fotograferat många bröllop.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.