tirsdag 26. mars 2019

Feng shui färger

Bästa Priset På Feng Shui. Spara tid och pengar med Kelkoo. Ljus och färger är livsnödvändiga för oss! Det påverkar oss mer än vi tror. Färger styr våra känslor, tankar och vår kropp.


Färgerna, deras symbolik och tillämpning i Feng Shui.

Varje färg, nyans, ton står i sig själv för en viss typ av energi, som kan vara yang eller yin, maskulin. Hemmets och rummens färger har en stor påverkan på vår känsla. Här berättar vi lite om den här spännande läran och hur du kan använda den när du inreder hemma. Du kanske har märkt att vissa färger får dig att.


Dekorera ditt hem så att det innehar tystnad och energy. Få tips om hur du kan inreda dina rum med feng shui-färger. Fräscha upp ditt hem med lite ny energi såhär lagom till våren.


Lär dig att inreda efter feng shui och skapa balans och harmoni.

Så här gör du, rum för rum. Experterna lär dig hur du ska inreda ditt sovrum med hjälp av den gamla vetenskapen Feng Shui, som ger dig balans och harmoni både i rum och själ. Att inreda ett sovrum eller vardagsrum med hjälp av feng shui handlar om att skapa harmoni med hjälp av: trä, el jor metall och vatten. Feng shui -tips till sovrummet, barnkammaren och hemmets övriga rum.


Våra responser är oftast psykologiska. Vi fortsätter med lite Feng Shui -tips i den ack så viktiga men ofta bortglömda hallen. Inom Feng Shui är sovrummet det näst viktigaste rummet efter hallen och något vi verkligen bör satsa mer på. Jag fortsätter med lite Feng Shui -tips för hemmet och denna gång har turen.


Ska det inbjuda till kreativitet så att man ska använda sig av dessa färger. Visste du att färger faktiskt påverkar oss på ett högst påtagligt sätt. Det är frestande att välja neutrala, säkra färger.


Men kanske kan Feng Shuis färglära lyfta både ditt hem och humör? Den grundläggande tanken är att vi påverkas av allt runtomkring oss – färger, former, material, möblering och energifält. Genom Feng Shui kan vi få hjälp. Feng shui och färger Feng shui i sovrummet Feng shui i vardagsrummet.


Den kinesiska läran feng shui visar hur du bäst möblerar i sovrummet för att samla. Starka, intensiva färger som rosa och rött gör att det är.

Jag föredrar ofta neutrala, vilsamma kulörer i inredningen. Feng shui är en urgammal kinesisk lära som handlar om hur vi påverkas av energier och vår omgivning.


Och var vill man ha bra energier om inte i. Varför upplever man olika rum på olika sätt? Vissa är trivsamma och andra vill man knappt gå in i. Vi påverkas av allt som finns runt omkring oss – färger. Ett sovrum bör till exempel enligt feng shui inte inredas med för starka färger eller former, utan ska istället betona det rummet är tänkt att användas till. Rött är ett mycket kraftfullt och viktigt verktyg inom Feng Shui.


En röd färg har nästan dubbelt så mycket energi som en blå. Ha neutrala, lugna, ljusa väggar och ha färg du gillar i till exempel kuddar, gardiner och lampskärmar. Färgens betydelse -Gul - Färgen pratar till våra känslor och kden gula färgen handlar framförallt om vårt emotionella till. Med hjälp av färg och form kan vi påverka hur människor mår och hur de.


Vår intention är att anpassa Feng Shui till vår tids moderna samhälle och.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.