onsdag 20. mars 2019

Golvlack med pigment

Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse av webbplatsen som möjligt. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi. Duri golvbets och pigment speciellt avsedd för trä- och parkettgolv som man. Kan överlackas med valfri Duri Golvlack.


Skall slipa om ett lackat massivt furugolv.

Vill ha enkelt underhåll, så förmodligen är det vettigast att lacka det igen. Golvlack bildar ett mycket slitstarkt skikt ovanpå träet.


Vår golvlack är vattenbaserad för minsta miljö- påverkan. Produkterna är framtagna för att motsvara. Det finns även golvlack med. Bryt färgen i grått eller med lite gult annars blir det helt.


Hos Beckers hittar du golvfärg och golvlack av hög kvalité för golv med olika ytor som betong, trä och parkett. Hitta rätt färg och lack för ditt golv hos oss.

Du måste nog se prover för att avgöra hur du vill ha då glansen gör mycket med. Hard Head:s pigmenterade träolja är träoljan du väljer om du vill olja in utemöbler, snickerier eller liknande och samtidigt vill ge ytan. Lackerade Trägolv- Golvlack.


Vad gör behandlingen för trägolvet? Du kan även välja pigment i lacken, det är vanligt med vitt pigment sk Vitlasyr. Det vanligaste sättet att förnya golv är att använda golvlack.


Var noga med att använda samma system och glöm inte att tvätta bort all målartvätt innan. Golvlackspridare med ullväv till applicering av hårdvaxolja, träsåpa och golvlack. Men golvlackspridaren täcker man snabbt stora trägolv med golvlack.


Slipa med fint slippapper efter första strykningen för att få bort eventuell fiberresning och avlägsna sedan slipdammet. Ett massivt trägolv med hela plankor. Behandlingen görs med olja och polermaskin. En fördel med ett oljat golv är att små skador som uppstår inte syns lika tydligt som på ett lackat golv.


Vilka trägolv kan behandlas med lack? Hej Carl Vi har ingen golvlack som kan pigmenteras.


Lackar man med lack med tillsatt pigment lägger dessa sig ovan på trät och kan ofta ge en liten randig känsla. Det här är en golvlack som används på parkett och trägolv samt på golvytor målade med Entré Golvfärg där en halvmatt slitstark yta önskas.

Med oss kan du vara säker på att du gör rätt, så att dina trägolv håller i generationer. Lasyr är ett svagt pigmenterat färgskikt som stryks över träet. Många förknippar byggnadsvård med gammaldags allmoge, röda stugor med vita knutar. Det går även att fernissa utan pigment, då får golvet en gul ton.


Välj bland väggfärg, våtrumsfärg, takfärg, golvfärg, golvlack och golvoljor i alla dess former hos Flügger färg. Se mer av vårt utbud av inomhusfärg!


Snabb leverans Vi ligger inte på latsidan - från oss kan du räkna med att få dina varor snabbt, precis som det ska vara! Ytan är lackad med golvlack för att tåla stänk.


Golvet är slipat och sedan lackat med matt golvlack som blandats med lite vitt pigment. Pigment bindemedel och vatten. Underlag Nya eller renslipade trägolv. Eberton kalkfärg är utvecklad för inomhusbruk och är färdig att användas.


Färgen är sammansatt av ren kalk och med naturliga pigment. Lämpligaste golvytor för golvlack. Gammeldags Träsåpa finns ofärgad och med vitt pigment.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.