onsdag 13. mars 2019

Hård klarlack

Beställ före 12:- Lev Nästa Dag! Vattenburen klarlack som rekommenderas för användning på målat trä inomhus. Lacken är mycket ljus, gulnar inte och ger en slitstark, blank yta. Billack eller bilfärg, som 2k akrylfärg behöver inte klarlack, lacken blir hård och blank i sig.


Bilfärg som metallicfärg måste alltid täckas med klarlack. Färgen är även lämplig som skyddslack på laseringar gjorda med vattenburna produkter.

Klarlack är en extra ljus lack baserad på uretanalkyd. På metallicbasfärg lägger du 2k klarlack för att få en skyddande blank yta. Vi har en TV-möbel som är riiiktigt sliten tack vare att barnen lekt på den med bilar, hästar etc. Nu renoverar vi vardagsrummet och vill byta ut den.


Alcro Klar Trälack matt är en vattenburen, snabbtorkande, hård, tålig, mycket klar och blank akrylatklarlack. Golvlack ger en hård och slitstark yta och är utmärkt för lackering av trä- och parkettgolv samt för dörrar.


Vad gäller polering är jag nybörjare och har ingen maskin men jag köpte en burk Meguiars. Vad rekommenderar ni för polermedel som ska ta på riktigt hårt klarlack ?

Täckfärger Blank täcklack med utmärkta egenskaper för både in- och utomhusbruk. Snabb torkti hård UV-resistent yta.


Den är mycket lämplig för t. Caparol klarlack är uppbyggd på ett bindemedel som gör den mycket tålig. Därför passar den perfekt på ytor som ska belastas med tunga föremål som annars kan. Vi har både traditionell fernissa och modern 2k polyuretanlack och klarlack. För bästa skydd använd SprayMax 2K klarlack som tål bensin och starkare avfettningsmedel.


Ger en hård och slitstark yta som är lätt att hålla ren. Tänkte dra en 6-lager klarlack och trodde i brist på bättre. Epoxifärg som ger en blank, hård och tålig yta, för ytor som ej är utsatta för UV-strålning. Lägger man två lager får man en lite glansigare yta.


Om huset till exempel ofta är utsatt för hårda och salta vindar ska du ta med detta i be räkningen när du väljer färg. En fälg som är vinterbeständig med hård klarlack som kan stå emot smuts och salt bra.


Finns det någon kunnig här på lack och målarfärg och kan hjälpa och tipsa mig! MÄRKFÄRG MERCALIN RS KLARLACK 500ML. Märkfärg Soppec Promarker Visa varianter.


Vänd sedan sprayburken upp och ner. Aktivera klarlacken gör du genom att.

Har hört samma som Micke, om klarlacken "lossnar" är lacken för hård, gäller främst plastytor har jag för mig, där är det extra viktigt med "mjukare" klarlack. Lagningskit hård - och mjukvax Ett kompakt set för reparation av skadade ytor. Sidenmatt klarlack för punktlackering av trä- och plastytor. Där är liksom klarlacken hård, hård som sten.


När man lackar själv blir den aldrig så hård ju, är det något som spelar roll? Klarlacksspray Crystal Clear Protective Coat - Rust-Oleumklarlacksspray är en snabbtorkande, gulnar ej, hållbar klarlack, förseglar och skyddar målade ytor. Om du polerar en metalic för hårt så kan man.


Deltron D8är en högkvalitativ, uretanakrylbaserad 2K- klarlack avsedd för reparation och. Decor klarlack finns som blank, halvblank och matt ioch litersburkar och torkar på ca timmar.


Vad som är lite intressant är att Mercedes har en nanoklarlack på metallictillvalet, vilket är en extra hård klarlack motståndskraftig mot fina repor. God resistens mot saltvatten, solljus och hårda väderleksförhållanden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.