torsdag 7. mars 2019

Lax i ugn

Vi har ugnar till röda priser och erbjuder fri frakt i hela landet! Massor av badrumsprodukter. Lax bakad i ugn är en storfavorit hos både stora och små! Här hittar du många enkla, goda och nyttiga recept på lax i ugn.


Att lyckas med lax i ugn är enkelt. Laga lax och laxfilé i ugnen - ugnsbakad lax blir saftig och god och är perfekt att bjuda på. Här har vi därför samlat våra bästa recept på lax i ugn.


Kika in bland våra recept och hitta din nya favorit för kvällen. Dessutom är det både en enkel och snabblagad rätt som även är god och näringsrik.


Lax i ugn

Lax i ugn är superenkel vardagsmat som passar alla. Helstekt lax i ugn är så gott och smidigt att laga, den blir saftig och sköter sig själv i ugnen. Till buffé passar det riktigt bra med helstekt lax, en enkel och omtyckt rätt!


Detta recept serveras med en rostad potatissallad och gremolatasås. Lax i krämig sås som sköter sig själv i ugnen. En riktigt god rätt där laxen blir saftig och på köpet får man såsen gjord när allt gottar sig tillsammans i. Recept på en krämig ugnsbakad lax med en extra kick av chili. Ugnsbakt lax kan du laga med.


Använd gärna en ugnstermometer för att få rätt temperatur på laxen. Man kan prova sig fram vad gäller creme fraich och innehåll i blandningen beroende på om man vill ha. I vår receptsamling hittar du bland annat guldklimpar som sesamlax med shiitakesås och lax. Att tillaga lax i ugn går både snabbt och ger ett jättefint resultat.


Hel laxsida i ugn - otroligt saftig och god. Serveras med medelhavsgrönsaker. Enklare kan det inte bli, passar. Lax på italienskt vis i ugnen. Krämig sås, ost och lax i ett. Tacksamt när familjen är hungrig och man fortfarande vill tillaga en näringsriktig och god. Recept för att få till rätt tid i ugnen och rätt smaker, en nyttig och enkel maträtt som passar perfekt till vardag och fest! Laxfilé passar utmärkt ihop med citron, dill och smör.


Och så lagar den i princip sig själv i ugnen. Färsk lasagne med rökt lax och broccoli Smördegskvadrater toppade med. Läcker mat som lagar sig själv i ugnen ! Pesto och lax är en smakrik kombination, använd färdig pesto eller gör egen. Ett saftigt och enkelt recept på hel lax i ugn.


En god örtsås till det och ni har en festmåltid både till vardag, helg och buffébordet. Fisk i paket är perfekt till Alla hjärtans eftersom det är så saftigt och gott och jag gillar att den går bra att förbereda så du hinner stöka bort. Lax med hollandaisesås i ugn och kokt potatis! Snabbt, enkelt och super gott!


Lax i ugn

Lägg fram laxenfilerna ur frysen på morgonen eller låt dem tina i ugnen, tar dock. Det går också enkelt och snabbt att göra. Du kan använda en hel laxsida, vilket är smidigt då det blir rester över som du.


Hej, Härligt att ni har hittat hit till Linnéas Skafferi! Lägg potatisen på en ugnsplåt eller i en ugnsform och ringla över.


Lax i ugn

Smarrigt recept på laxfilé i ugn, i detta receptet serveras laxen med kokt potatis, en gräslökssås, bönor och andra grönsaker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.