torsdag 14. mars 2019

Lax ingefära vitlök

Ta hand om kroppen med traditionellt tillskott av ingefära. Hitta De Bästa Erbjudanden Online! Spara - % På Online Shopping.


Det här är fiskrätten du ska laga när tiden och inspirationen tryter! Len lax med ett täcke av ingefära och vitlök. På med grädde och skjuts in i ugnen.


Den här dagen gick vi all-in med ingefäran och vitlöken. Både lax och ris smaksattes med riven ingefära och vitlök – och vilka smaker! Lax i ett recept med underbara asiatiska smaker av ingefära, vitlök och lime.


Stek laxen med ingefära och vitlök i smör tills den har fått fin färg och är genomstekt. Låt koka i ett par minuter. Lägg laxtärningar i marinaden, lägg på lock och låt marinera i kylskåp i minst timme. Laxen penslas med en blandning av färsk ingefära, chilisås och soja.


Lax ingefära vitlök

Strössla sesamfrön över fisken och så skjuts in i ugnen! Grovriv den skalade ingefäran och blanda med honung, soja, finhackad chili och finskivad vitlök till en marinad.


Lägg pak choy i en ugnsform och lägg laxen ovanpå. Serveras med kokt ris och en. Blanda honung, ingefära, chili och saft från halva limen och pensla fisken med blandningen.


Boosta kroppen med antioxidater och mineraler. Beställ kapslar av Ingefära idag! Grilla fisk är lika lätt som att grilla kött.


Skillnaden är att gästerna blir mer imponerade om du grillar fisk. Prova den här laxen med ingefära och. Gör en marinad på limeskal, limejuice från en lime, riven ingefära, riven vitlök och hackad chili.


Lax ingefära vitlök

Lax med härliga smaker av lime, chili och ingefära. Efter en rätt så mastig thaibuffé på dagen så var jag inte så hungrig på kvällen och kände för något lättare.


Det fick bli en god laxrätt med härliga. Marinera laxsidan med chili, vitlök, ingefära, soja och lime och tillaga i ugnen. Skär laxen i tärningar och lägg dem i en skål.


Skala och riv vitlök och ingefära. Fräs vitlök och chili på låg värme utan att det tar färg. Skiva ½ lime, riv skalet och pressa saften ur lime. Blanda smör-rapsolja, fisksås, vitlök, ingefära, honung, limeskal och saft.


Lax, kokosmjölk, ingefära och sesamolja är välkänt gott. Min rätt för dagen är både praktisk och enkel. Dessutom har den fina färger och passar bra som träningsmat.


Fisk bör man ju äta minst gång per vecka, men i nya varianter gärna för smaklökarnas skull! Denna krämiga laxpasta är väldigt smarrig att varva med.


Grönsakssoppa med vitlök och vita bönor. Kokossoppa med lax och ingefära En härligt kryddig soppa som ger svett på pannan och värme i kroppen. Dela blomkålen i bitar och koka den mjuk i saltat vatten.


Lax ingefära vitlök

Koka nudlarna enligt förpackningen. Finhacka salladslök och vitlök.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.