tirsdag 12. mars 2019

Lovik bröllop

Anledningarna till att vilja samla familj och vänner är många. Litet eller stort bröllop ? Se våra aktuella erbjudanden här. Vi har festpaket för alla! Ett stenkast från Stockholms stad hittar ni en lugn oas.


Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår webbplats.

Genom att surfa vidare godkänner du att cookies används. Få en inblick hur det ser ut i vår restaurang, hotell och konferenslokaler. Våra slott och hotell är som gjorda för fester av alla slag, mingelfester, magiska middagar eller bröllop i både stort och smått format. Sjöhuset Festvåning ligger intill Breviks småbåtshamn på Lidingö och har en magnifik vy ut mot vattnet.


Hyr den för ditt bröllop eller födelsedagsfest. Salongen och sedan finns lokaler i. Det finns flera olika salonger att välja bland för bröllopsfest.


Som på landet fast bara drygt min från Stockholm.

Välkommen till Ekerö vid Mälaren! Näsby Slott ligger i Täby, min från Stockholm city och min från Arlanda.


I vår underbara slottsmiljö kan ni fira bröllop där ni har slottsflyglarna med dess omgivning till ert förfogande. Börja gärna kvällen med en fördrink och.


Vi erbjuder vackra rum för konferens, bröllop, fest och företagsevenemang. Fest eller bröllop på ett slott, går det? Javisst, välkommen till Åkeshofs slott – mitt i Bromma! Här kan du ha fest eller bröllop för 30–personer.


Fira ett intimt och personligt bröllop på det lilla slottet i trädgårdsstaden. Lovik » Extra servis till. Som en hemlighet dyker det upp i grönskan. I unik skärgårdsmiljö- ett minne för livet.


Aktiviteter som förgyller och präglar. På kungliga Rosersbergs slott finns stora möjligheter att anordna fest och bröllop i en slående vacker slottsmiljö, bara min från Arlanda flygplats. Vi kom till hotellet lite för tidigt inför alla hjärtans dag och hotellet höll på att planera ett bröllop samma.


Slott är en av Stockholms vackraste bröllopslokaler. Perfekt för ett litet, personligt bröllop med 30–personer. Vi älskar bröllop och många brudpar väljer att ha sin.

Vill du boka fest, bröllop, dop, minnesstund eller middag. Skräddarsy ert bröllop hur ni vill ha det eller välj något av våra färdiga paket. Bröllopsfest på ett eget slott!


Vi ser till att ordnar allt med. Fredagen den mars ges ni möjlighet att proväta hela vår bröllopsmeny till specialpris. Ett storslaget bröllop med många gäster eller ett litet intimt bröllop med bara dom närmaste? På Ulfsunda slott ordnar vi stora bröllop med middag och stor fest men vi kan också hjälpa till med det lilla, intima bröllopet med bara de närmaste.


Skytteholm ligger på Ekerö, ca min från Stockholm. Med ett fantastisk läge intill hav och natur erbjuder vi arbetsro och inspiration.


Hemsida "Konferens, dagkonferens samt fest och bröllop på Lidingö.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.