fredag 29. mars 2019

Undersköterska kurser

Drömmer du om att jobba som undersköterska ? Vi har utbildningen för dig! Läs mer om våra komvuxutbildningar till undersköterska. Sök till en utbildning som gör dig till färdig undersköterska.


Besök vår hemsida för mer information. Vård- och omsorgsutbildningen ger dig kompetens att arbeta som exempelvis undersköterska, skötare inom psykiatrisk vård eller personlig. I flera av kurserna ingår APL (arbetsplatsförlagt lärande, praktik) eller fältstudier. Utbildningen till undersköterska är uppdelad i två delar.


Vill du studera till undersköterska på distans? Hitta din utbildning på AllaStudier. Det finns tre olika sätt att studera till undersköterska. Du kan välja att studera självständigt på distans, att resa till en annan stad för att få.


Undersköterska kurser

Två valfria kurser, välj mellan. Vi är en del av Komvux Malmö, Kungsgatan 44. Informationsmöte (vg se nedan för tider), Kungsgatan 44. Arbetar du idag som undersköterska eller sjuksköterska?


Satsa på din vidareutbildning – på utbildning. Välj en utbildning som leder till jobb. På Medlearn kan du utbilda dig till undersköterska, barnskötare, elevassistent, ambulanssjukvårdare, medicinsk.


Inom vuxenutbildningen kan du läsa olika kurser och utbildningar. Yrkesutbildningar till barnskötare och undersköterska - olika kursstarter.


Undersköterska kurser

Här kan du se vilka kurser som ingår i utbildningen Barnspecialiserad undersköterska. I fall du behöver komplettera med någon kurs. Mitt mål är att bli läkare. Läs till undersköterska på distans.


Ett färdigt yrkespaket med fördjupningar såsom: Äldreomsorg, psykiatri. Den här distansutbildningen vänder sig till dig som redan är utbildad undersköterska och som har minst ett. Klicka på respektive kurs för att se vad den. När du studerar till undersköterska på Medlearn i Robertsfors studerar du på distans kombinerat med två.


Nivå C med inriktning Hälsa och Sjukvård är en fördjupning som ger dig kompetens att arbeta som undersköterska på sjukhusens. Kurser som ingår i nivå C. Läs Komvux distansutbildningar genom NTI-skolan. Här hittar du vidareutbildning för undersköterskor. Vi erbjuder kurser i allt från språk till matematik, ekonomi och pedagogik.


Studera gymnasial yrkesutbildning hos oss (komvux) och bli undersköterska eller barnskötare. Utbilda dig till undersköterska genom ett gymnasieprogram eller en vuxenutbildning på komvux. För dig som vill arbeta inom äldreomsorgen. Som utbildad undersköterska kommer du ha goda chanser till anställning inom hemtjänst eller på äldreboende.


Undersköterska kurser

Vad behöver du komplettera med för att få det jobb du vill ha? Som elev har du också möjlighet att själv påverka utformningen av kursen och vi utvecklar metoder och arbetssätt. Undersköterska inom allmän och.


Specialistutbildad undersköterska akutsjukvård.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.