onsdag 24. april 2019

Dubbelmarinerad kycklingfile citron

Marinad 2: Tvätta citronen och riv skalet. Kärna ur och strimla chilin. Finhacka rödlöken och plocka basilikabladen. Saftig dubbelmarinerad kycklingfil. Skala och finhacka vitlöken. Koka upp lite vatten, lägg ner skalet och låt koka minuter. En saftig, skivad kycklingfilé med smak av citron, vitlök och rosmarin. Behåll de andra hela till garnering. Blanda oljan med citron, chili.


Marinerad fläsk- eller kycklingfile y. Citron - och vitlöksmarinerad kycklingfilé med potatis- och sparrissallad är en tjusig och välsmakande komposition. Kycklingen blir mycket mör av den fräscha.


Den här gången gjorde jag även dubbelmarinerad kyckling för att visa er hur det ser ut. Kall marinerad kycklingfilé passar till buffé, fest, bjudning, picknick eller till vardags. Lägg kycklingfiléerna i en tätslutande plastpåse och slå på marinaden.


Find What Is Citron and Related Articles. Gör succé med dubbelmarinerad filé! När vi var bjudna på födelsedagskalas i lördags hos min syster blev vi bla bjudna på dubbelmarinerad fläskfilé med citron.


Dubbelmarinerad fläskfilé. Gnid in filéerna med grillkrydda. Tina kycklingfiléerna om de är frysta.


Gör en marinad av finrivet citronskal samt citronsaft från en citron, ½ dl hacka färsk timjan, ½ dl flytande. En filé som är underbart god på buffebordet så här i studenttider. Nu till påsk garnerade vi med citron, rosmarin och kapris - men prova gärna med egna favoritkryddor som ni tycker passar till receptet. Bra recept på dubbelmarinerad fläskfilé med kapris.


I detta marineras köttet i hoisinsås, soja, vinäger, vitlök, persilja och kapris. Perfekt till middag eller. Recept på citron - och timjankyckling.


Lägg i köttet och låt det marinera över natten. Serveras ljummen eller kall. Torka av köttet och bryn det i. Rör eller vispa ihop alla ingredienser förutom kycklingen i en bunke.


Rostbiff dubbelmarinerad recept, här hittar du Rostbiff dubbelmarinerad recept, t. Dela ev om kycklingfiléerna är stora. Förslut och knåda påsen lätt, vänd. Enkelt gott och förberett!


Kan förberedas dagar innan och ätas på tredje dagen. Skär upp och dekorera den samma dag som den skall serveras. Idag bjuder jag på ett smarrigt och enkelt recept som passar riktigt bra som fredagsmiddag. Låt gärna kycklingen ligga i marinaden några.


Dessa godbitar kan serveras kalla eller varma, gott till salla potatis eller med ris och en god sås. Lägg upp på serveringsfat och ös över lite av marinaden. Garnera med rosmarin och citron.


Dela det här receptet med dina vänner!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.