onsdag 24. april 2019

Invita åbent hus

This feature is not available right now. Få køkkenglæde i mange år med et nyt køkken fra Invita. Hos Invita får du godt tænkte køkkener med et personligt touch, som er produceret i Danmark i bedste. Så kom til Åbent Hus hos Invita.


Der vil blive serveret Blinis med laks og rejer og dertil et lille glas champagne. Modeljernbaneklubben Hi Albertslund.

Kom til ÅBENT HUS i din lokale Invita d. Vi byder på fusionsmad og ny køkkeninspiration. Vi glæder os til at se dig! Kom og se vores showroom og få gratis rådgivning.


Igennem de sidste måneder er den store udstilling af Invita køkkener blevet udskiftet og kan i weekenden fremvise masser af nyheder indenfor køkkener. Læs også: Royal Run Special for Odenses plejehjem.


Nørrelund Hingstestation ved Odense, var heldige med vejret, da de i dag åbnede dørene op pg bød velkommen til deres årlige åbent hus -arrangement. Byens Køkken er Odense Kommunes leverandør af mad til.


I kan komme og tale med en sundhedsplejerske, og samtidig møde andre forældre med små børn.

Find den lejlighed der passer til jeres livsstil. Overvejer du at læse en bacheloruddannelse på CBS?


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Skickas inom 5‑vardagar. Kom og få en snak med en af sundhedskonsulenterne. Det åbne hus er åbent for alle, der vil hygge sig med at spille, danse og synge.


Velkommen til Hvalpsund Golf Club. På få år er Hvalpsund Golf Club blevet en af Danmarks mest besøgte golfbaner. Rigtig mange greenfeespillere vender tilbage år. Julearrangement med gløgg og æbleskiver fra kl.


Dagens program vil byde på spændende foredrag og rundvisninger i plantagen med eksperter fra Københavns Universitet, værksteder og udstilling med. Kalender der viser alle vores fremtidige Åbent hus hos RobinHus.


Guldbergsgade 29N, København N Til Åbent hus står alle undervisere og studerende fra alle vores uddannelser klar. Invita Køkkencenter har gennemgået en komplet nyindretning og har samtidig fordoblet butiksarealet til 6mmed masser af spændende køkken- og bademiljøer. Du hører til det Åbent Hus, der ligger tættest på din bopæl. Det er gratis og kræver ingen tilmelding.


Hus er til dig, som har et barn fra 0-år. Besøg vores flotte udstillingshuse i hele landet.

Vi holder Åbent hus hver søndag kl. BENT HUS I PRØVELEJLIGHEDER Hver søndag holder vi åbent hus i en eller flere af de færdige lejligheder, så kom forbi og se dem med egne øjne. Vores POMPdeLUX konsulenter holder af og til et Åbent Hus arrangement, hvor alle interesserede er velkomne.


Her kan du se kollektionen og bestille dine favoritter. Er du på udkig efter et nyt typehus? KlokkerstrædeHelsinge. Hus kandidat Arrangementet er for alle, der overvejer at søge optagelse på en af Roskilde Universitets bachelor, kandidat- eller masteruddannelser.


Richard Mortensens Vej 25A, 2. Se program, tid og sted her. Hus på alle universitetets bacheloruddannelser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.