fredag 26. april 2019

Stenhuggeri dalarna

Stenhuggeri dalarna

Vi tillverkar nya gravstenar, textkompletterar, renoverar. Vid textkomplettering, fraktas gravvården i de flesta fall till stenhuggeriet, där arbetet utföres. Välkommen till ett äkta hantverk som står.


Men textkomplettering kan även utföras på plats. Vi tar även hem annat stenmaterial såsom skiffer, granit, marmor och mer. Efter fyra generationer kan vi säga att kunskapen och känslan för sten sitter i generna här på C. Hos oss beställer du enkelt din gravsten, har du egna idéer - vi designar den.


Här i Riksdelens webbplatskarta kan du finna alla våra branscher, sökord och företag per bokstav. Kristian Lund som driver Norsbro stenhuggeri i Leksand vill sälja sitt företag och han har hittat en annan stenhuggare som vill ta över. Alla artiklar taggade med stenhuggeri.


En konst för Annika att hugga i sten. Utmaningen är att vara noggrann och aldrig stava fel. Se vårt stora utbud av höga och smala gravstenar som kan vidareutvecklas med ny design vid önskemål. Kontakta oss och få en kostnadsfri offert.


Cylex har resultat med telefonnumre, kontaktuppgifter, öppettider, recensioner och särebjudanden. Vi har två inriktningsområden i vår produktion.


Beställ gravsten hos oss - vi finns i Göteborg. Ett modernt stenhuggeri specialiserat på att tillverka gravstenar. AB Orsa stenhuggeri intill socknens gamla slipstensbrott.


Dalarnas fornminnes- och hembygdsförbunds. Stenhuggeri med anor – gravstenar och bänkskivor. Tack vare vår skickliga arbetarkår. Snygg kantning och infällning av spishäll, diskho.


Försäljning, komplettering, renovering av gravstenar och andra stenarbeten. Gravstenar, bänkskivor, fönsterbänkar, fotostenar m. Vi är ett väl inarbetat företag med stolta traditioner. Det Norrländska familjeföretaget med mångårig erfarenhet inom sten. Välj bland våra över 1modeller, eller utforma en gravsten själv.


Stenhuggeri dalarna

Varje gravsten eller gravvård kan via stenhuggeri formas unikt avseende såväl form som gravyr. Vi har den kompetens som behövs för att utföra stenarbeten och förverkliga dina projekt i natursten.


Lenners Orsasten tillverkar nya gravvårdar. Status, adress mm för Falu. Vi levererar gravstenar i hela Sverige.


Välj någon av våra 1modeller eller utforma en gravsten själv efter egna önskemål. Stenspecialister, entreprenörer, kommuner och arkitekter. Vi hjälper dig med att köpa en prisvärd gravsten av god kvalitet.


Få en kostnadsfri offert på en vacker gravsten. Med ett stort närverk av svenska och utländska leverantörer, stark egen import, brett lager, egen verkstad och kort leveranstid kan vi leverera gravstenar till.


Stenhuggeri dalarna

Personliga gravstenar efter önskemål. Ett traditionsrikt och skickligt. Vårt stenhuggeri är i mycket fint skick, vi har en modern och rationell maskinpark och arbetar enbart med råvaror av extra prima kvalitet.


Har du ett eget förslag så skicka det till oss, Vi designar nya stenar efter dina önskemål kostnadsfritt. Vi utför även inredningsarbeten och liknande uppdrag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.